Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ponta: Exista un pericol mai mare pentru PSD decat izolarea, anume sa intre la guvernare cu PNL, ca in 2008

Adevărul Adevărul,
Ponta: Exista un pericol mai mare pentru PSD decat izolarea, anume sa intre la guvernare cu PNL, ca in 2008

Fostul premier Victor Ponta a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni la postul Romania TV, ca un pericol mai mare decat izolarea PSD in urma alegerilor parlamentare ar fi intrarea la guvernare alaturi de PNL, dand ca exemplu alianta facuta cu PDL in urma alegerilor din 2008. continuă pe Adevărul

Pretul benzinei, mai mare in Romania decat in Bulgaria si dublu fata de SUA. Unde este cel mai mic pret din lume

Pretul unui litru de benzina din Romania este unul de mijlocul clasamentului la nivel global, insa mai mare decat in tari vecine precum Bulgaria sau Ungaria. Din cauza salariilor mici, insa, romanii se situeaza aproape de varful topului suferinta.

Huawei devine o amenintare si mai mare pentru Apple si Samsung

Este din nou momentul in care marile companii publica rezultatele financiare pe trimestrul fiscal anterior, iar Huawei are foarte multe motive de mandrie. in contextul in care majoritatea producatorilor de telefoane, inclusiv Apple si Samsung, nu reusesc sa mai motiveze utilizatorii sa faca upgrade-uri constante, este si mai surprinzatoare performanta celor de la Huawei. Acestia [].

Vlad Voiculescu: Cadrele medicale vor primi un spor mai mare pentru garzi, calculat in functie de nivelul de ocupare

In urma discutiilor de la nivelul Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice urmeaza sa fie elaborat un ordin de ministru prin care garzile pe care le fac cadrele medicale sa fie considerate vechime in munca si vechime in specialitate, iar sporurile pentru garzi sa fie calculate in functie de gradul de ocupare al fiecarei garzi.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Volkswagen a depasit din nou Toyota si a redevenit cel mai mare producator auto din lume, in ciuda problemelor cu emisiile

Grupul german Volkswagen a redevenit cel mai mare constructor auto din lume, vanzand 5,12 milioane de vehicule la nivel mondial in primul semestru, fata de cele 4,99 milioane produse de catre Toyota, in ciuda problemelor legate de scandalul emisiilor, pe fondul scaderii cererii pentru modelul hibrid Prius in SUA.

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din tara: Sunt cele mai pretentioase animale, dar laptele lor e similar cu cel matern

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din Romania si unica fabrica de procesare a laptelui de magarite. Totul a inceput in urma cu un an si jumatate, de la 6 exemplare cumparate pentru ca unul dintre ei suferea de o alergie urata, pe care a inceput sa o trateze cu lapte de magarita.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

BIAS cel mai mare show aviatic din Romania are loc sambata la Bucuresti

Aeroportul Baneasa din Bucuresti gazduieste sambata spectacolul BIAS, cel mai mare show aviatic din Romania la care participa mai multe aronave din tara, dar si din sase tari. De altfel, vineri si sambata, este organizata o expozitie la sol unde vor putea fi admirate mai multe aeronave si echipamente militare.

Este catelul cu cea mai mare inima. Cum arata cel mai inalt patruped din lume (VIDEO)

O familie din Marea Britanie spune ca are cel mai mare catel din lume. Patrupedul ce poarta numele de Major este din rasa Marele Danez, are trei ani, o inaltime de 2. 17 metri si are 76 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )