Libnet.ro
UNICEF

08:01

Ponta, intalnire cu liderii tuturor partidelor parlamentare, pentru Constitutie

România Liberă România Liberă,
Ponta, intalnire cu liderii tuturor partidelor parlamentare, pentru Constitutie

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, propune o intalnire cat mai rapida a liderilor tuturor partidelor parlamentare, in care sa fie decisa finalizarea procesului de revizuire a Constitutiei, facand in acelasi timp apel la conducerea PNL sa nu saboteze acest proiect, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta propune o intalnire rapida a liderilor tuturor partidelor parlamentare pentru revizuirea Constitutiei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, propune o intalnire cat mai rapida a liderilor tuturor partidelor parlamentare, in care sa fie decisa finalizarea procesului de revizuire a Constitutiei, facand in acelasi timp apel la conducerea PNL sa nu saboteze acest proiect.

Victor Ponta: Amendamentele CSM si DNA, discutate de comisia pentru Constitutie

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau.

Ponta: Amendamentele CSM si DNA vor fi discutate de comisia pentru Constitutie, nu ca la piata

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la Comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau toti parerea ca la piata, a afirmat luni liderul PSD, Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )