Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta: Nu luam in calcul varianta suprataxarii celor din mediul privat.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu luam in calcul varianta suprataxarii celor din mediul privat.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu ia in calcul varianta aplicarii taxei de solidaritate si in mediul privat, scrie Mediafax. Solicitat sa comenteze declaratiile facute sambata de catre ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, care preciza ca au existat discutii in USL privind posibilitatea ca salariile mai mari de 1. 000 de euro din mediul privat sa fie suprataxate, Ponta a precizat ca a existat discutia despre taxa de solidaritate in ianuarie. Daca ma intrebati despre acea taxa de . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Nu luam in calcul varianta suprataxarii celor din mediul privat

Premierul Victor Ponta a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca nu ia in calcul varianta aplicarii taxei de solidaritate si in mediul privat, transmite Mediafax. Ministrul de Finante Daniel Chitoiu a admis, sambata, ca la sfarsitul lui 2012 in coalitia de guvernare s-a discutat despre suprataxarea tuturor celor care obtin venituri, inclusiv privatii, aratand ca in USL nu s-a ajuns la o decizie si ca in acest moment subiectul este inschis.

Ponta: Nu luam in calcul varianta suprataxarii celor din mediul privat

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca nu ia in calcul varianta aplicarii taxei de solidaritate si in mediul privat, relateaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )