Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ponta a negat ca ar planui o intalnire cu Putin

România Liberă România Liberă,
Ponta a negat ca ar planui o intalnire cu Putin

Premierul Victor Ponta a negat, duminica, la Antena 3, ca ar avea planificata o vizita in Rusia, pentru a se intalni cu presedintele Vladimir Putin. continuă pe România Liberă

Apel de solidaritate cu Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies impotriva stigmatizarilor proferate de premierul Victor Ponta

90 de personalitati ale culturii si vietii publice romanesti au semnat un apel la solidaritate cu fostul director al Institutului Cultural Roman ICR), Horia-Roman Patapievici, precum si cu ceilalti membri ai conducerii institutului, acuzati de premierul Victor Ponta de fascism si atitudine anti-romaneasca.

Scriitorul Mircea Mihaies il actioneaza in judecata pe premierul Victor Ponta

Scriitorul Mircea Mihaies a anuntat ca il va da in judecata pe premierul Victor Ponta, dupa ce acesta a refuzat miercuri decorarea sa si a lui Horia Roman Patapievici pe motiv ca au exprimat opinii anti-romanesti, chiar fasciste.

Scriitorul Mircea Mihaies il da in judecata pe premierul Victor Ponta, pentru ca l-a facut fascist

Scriitorul Mircea Mihaies il va da in judecata pe premierul Victor Ponta, dupa ce seful Executivului l-a catalogat drept fascist si a refuzat ca contrasemneze decretul pentru decorarea sa, conform B1. ro. Mihaies a fost vicepresedinte ICR in perioada 2005-2012.

VIDEO Premierul Victor Ponta anunta repornirea Autostrazii Transilvania. Lucrarile finantate din acciza pe carburant

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a anuntat joi, 8 mai, la Zalau, ca in cel de-al doilea semestru al acestui an vor fi repornite lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania. Fondurile necesare ar urma sa fie asigurate de la bugetul de stat, din sumele suplimentare incasate din blamata acciza suplimentara pe combustibil.

Mircea Mihaies il da in judecata pe premierul Victor Ponta

Scriitorul Mircea Mihaies il va da in judecata pe Victor Ponta, dupa ce premierul a declarat miercuri ca a refuzat decorarea lui Horia Roman Patapievici si Mircea Mihaies pentru ca au exprimat opinii anti-romanesti, chiar fasciste, informeaza B1 TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )