Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Pastram cota de 16% pana in 2016, desi Romania si Bulgaria practica un dumping fiscal

Adevărul Adevărul,
Ponta: Pastram cota de 16% pana in 2016, desi Romania si Bulgaria practica un dumping fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca USL va pastra cota unica de 16 la suta pana in 2016 sau pana cand va fi impus un regim de impozitare unitar la nivelul UE, remarcand in context ca in prezent Romania si Bulgaria practica un dumping fiscal. continuă pe Adevărul

Ponta: Pastram cota maxima de impozitare la 16% pana in 2016 sau pana cand UE impune ...

Cota maxima de impozitare va fi mentinuta la 16%, chiar si in conditiile introducerii unor cote de impozitare de 8% si 12% pentru persoane cu venituri reduse, in perioada 2012-2016 sau pana cand Uniunea Europeana va impune un regim de impozitare unitar, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Pastram cota unica in perioada 2012-2016 sau pana in momentul in care Uniunea Europeana va impune un regim de impozitare unitar, a spus Ponta la RTV. El a sustinut ca, in prezent, Romania .

Ponta: Pastram cota maxima de impozitare la 16% pana in 2016 sau pana cand UE impune un regim unitar

Cota maxima de impozitare va fi mentinuta la 16%, chiar daca se vor introduce si cote de impozitare de 8% si 12% pentru persoane cu venituri reduse, in perioada 2012-2016 sau pana cand Uniunea Europeana va.

Victor Ponta: Pastram cota unica de 16%

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la RTV despre situatia politica a Romaniei afirmand ca aderarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de Germania: Singura opozitie vine din partea Germaniei. Sper ca relatiile domnului Basescu cu doamna Merkel sa rezolve si aceasta problema. O alta problema atinsa a fost aceea a companiei Oltchim: Nu voi accepta nicio oferta care nu garanteaza continuarea functionarii Oltichimului si pastrarea locurilor de munca. Principalul vinovat pentru situatia Oltchim este fostul director care a fost tolerat de toate partidele politice, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )