Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta sesizeaza Avocatului Poporului privind ordonanta imobilelor confiscate

România Liberă România Liberă,
Ponta sesizeaza Avocatului Poporului privind ordonanta imobilelor confiscate

Premierul Victor Ponta va solicita, luni, Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de urgenta privind valorificarea imobilelor confiscate, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta cere Avocatului Poporului sa conteste o ordonanta data de el

Premierul Victor Ponta a trimis, vineri, o solicitare catre Avocatul Poporului prin care ii cere acestuia sa sesizeze la CCR o ordonanta de urgenta pe care Guvernul condus de el a emis-o. Solicitarea premierului.

Victor Ponta a cerut Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala un OUG semnat de el. Radu Nicolae, Centrul de Resurse Juridice: Este o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgenta

Premierul Victor Ponta a cerut, luni, Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu exceptia de necunstitutionalitate a Ordonantei de Urgenta nr 7/ 2015 privind stabilirea destinatiei unor bunuri imobile confiscate. In solicitarea adresata Avocatului Poporului, premierul Ponta arata ca guvernul este hotarat sa rezolve problema cresterii gradului de valorificare a bunurilor confiscate si un act normativ care sa raspunda tuturor exigentelor legii fundamentale si interesului public. Centrul de Resurse Juridice a sesizat vineri Avocatul Poporului. Radu Nicolae, manager de programe la CRJ, a declarat, pentru Hotnews. ro, ca este o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgenta si sa ceara Avocatul Poporului sa-i conteste constitutionalitatea.

PSD sesizeaza Avocatul poporului pe ordonanta privind cladirile. Ponta: Pozitia CCR va clarifica situatia ordonantei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta Biroului Politic National ca va sesiza Avocatul poporului cu privire la Ordonata de Urgenta referitoare la stabilirea destinatiei unor imobile.

Centrul de Resurse Juridice il acuza pe Victor Ponta ca vrea sa ascunda de ochii societatii bunurile confiscate si sesizeaza Avocatul Poporului

Centrul de Resurse Juridice CRJ) a sesizat, astazi, Avocatul Poporului cu privire la neconstitutionalitatea OUG nr. 2015, privind stabilierea destinatiei unor bunuri imobile confiscate, se arata intr-un comunicat de presa remis catre Hotnews. ro. CRJ il acuza pe Victor Ponta ca vrea sa ascunda de ochii publicului bunurile confiscate de la infractori, printr-o ordonanta de urgenta neconstitutionala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )