Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta: Singurul candidat care anuntat sprijin pentru Iohannis este Szilagyi, cel care vrea sa rupa Transilvania

România Liberă România Liberă,
Ponta: Singurul candidat care anuntat sprijin pentru Iohannis este Szilagyi, cel care vrea sa rupa Transilvania

Victor Ponta, a declarat, miercuri, la intrarea in sediul PSD pentru videoconferinta cu liderii din teritoriu, ca singurul candidat care nu a intrat in turul II si care a anuntat ca il sprijina pe Klaus Iohannis este Zsolt Szilagyi, despre care a afirmat ca vrea sa rupa Transilvania . continuă pe România Liberă

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, dupa incheierea votului pentru turul intai, ca De acum lupta se da intre mine si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege si nu vor ca toata puterea sa fie in mainile unui singur partid. Victor Ponta si Klaus Iohannis se claseaza pe primele doua locuri ale tuturor celor 4 exit-poll-uri realizate de televiziunile de stiri, ei fiind candidatii care merg in turul al doilea al alegerilor.

Cum se explica votul, in bloc, al Ardealului pentru Iohannis

Pentru prima data Ardealul este colorat compact dupa alegeri, iar Muntii Carpati par sa fie granita care-i desparte pe alegatorii lui Victor Ponta din Vechiul Regat de cei ai lui Klaus Iohannis din provincia care pana in 1918 a fost inglobata in Imperiul Habsburgic.

Laszlo Tokes a anuntat ca il sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor

Europarlamentarul ungar Laszlo Tokes si-a anuntat sprijinul pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, pentru turul al doilea al alegerilor, el declarand ca este sigur ca acesta va rezolva idealurile secuilor din Transilvania. Suntem convinsi ca domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania!, a declarat Laszlo Tokes, potrivit RTV.

Selectionerul Irlandei de Nord a anuntat lotul pentru meciul cu Romania

Selectionerul nord-irlandez Michael ONeill a anuntat lista finala cu jucatorii convocati pentru meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016. Tehnicianul a chemat la lot 25 de jucatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )