Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Nu stiu daca eutanasierea cainilor e cea mai buna solutie, dar trebuia aleasa viata oamenilor

Antena3 Antena3,
Ponta: Nu stiu daca eutanasierea cainilor e cea mai buna solutie, dar trebuia aleasa viata oamenilor

Premierul Ponta a declarat miercuri ca nu stie daca legea adoptata de Parlament privind eutanasierea cainilor fara stapan e solutia cea mai buna, dar este evident ca intre viata unui caine si cea a unui. continuă pe Antena3

Ponta, despre legea maidanezilor: Nu stiu daca este solutia cea mai buna

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca nu stie daca legea cainilor fara stapan, care a fost adoptata de Parlament ieri, este cea mai buna solutie, insa, considera ca viata unui om este mai importanta decat cea a unui maidanez.

Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi nu va mai avea loc

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, marti, ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii referitoare la problema patrupedelor fara.

Cea mai trista zi pentru iubitorii de animale. Ce MASURI au luat iMPOTRIVA legii eutanasierii cainilor maidanezi

Peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat marti dimineata in Parcul Izvor pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari. Eutanasierea.

Eutanasierea cainilor maidanezi a fost ADOPTATA de Camera Deputatilor, cu 266 de voturi pentru

Deputatii au adoptat, marti, eutanasierea cainilor vagabonzi in 14 zile, daca maidanezii nu sunt adoptati. in scurt timp, urmeaza votul final al legii, in Camera Deputatilor. Update 12. 43 - Au fost.

Eutanasierea cainilor maidanezi, ADOPTATA de Camera Deputatilor. Votul final, la ora 12. Au inceput protestele

Deputatii au adoptat, marti, eutanasierea cainilor vagabonzi in 14 zile, daca maidanezii nu sunt adoptati. in scurt timp, urmeaza votul final al legii, in Camera Deputatilor. Update 11. 33 - Peste 250 de.

Eutanasierea cainilor maidanezi, ADOPTATA de Camera Deputatilor. Votul final, la ora 12.30

Deputatii au adoptat, marti, eutanasierea cainilor vagabonzi in 14 zile, daca maidanezii nu sunt adoptati. in scurt timp, urmeaza votul final al legii, in Camera Deputatilor. Update12. 16 - Circa 44 de.

Eutanasierea cainilor maidanezi, adoptata de Camera Deputatilor. Votul final, la ora 12

Deputatii au adoptat, marti, articolul de lege privind eutanasierea cainilor fara stapan. Legea spune ca maidanezii sunt eutanasiati dupa 14 zile, daca nu au fost adoptati. in total, deputatii au adoptat.

Surse: Oprescu ar putea renunta la referendumul despre eutanasierea cainilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ar putea renunta la referendumul despre eutanasierea cainilor daca Parlamentul va adopta in maxim o saptamana legea cainilor fara stapan.

Sorin Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti seara ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii.

Brigitte Bardot, despre eutanasierea cainilor: Traian Basescu, un tiran care nu se gandeste decat sa ucida. Condamn politica sa dictatoriala

Fosta stea a cinematografului francez Brigitte Bardot a condamnat miercuri politica dictatoriala a presedintelui Traian Basescu, dupa ce Parlamentul roman a adoptat ieri o lege care autorizeaza eutanasierea cainilor maidanezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2485 seconds )