Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ponta, despre legea maidanezilor: Nu stiu daca este solutia cea mai buna

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre legea maidanezilor: Nu stiu daca este solutia cea mai buna

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca nu stie daca legea cainilor fara stapan, care a fost adoptata de Parlament ieri, este cea mai buna solutie, insa, considera ca viata unui om este mai importanta decat cea a unui maidanez. continuă pe Adevărul

Sorin Oprescu: in functie de cum va fi votata legea maidanezilor, se va decide daca se va mai face sau nu referendum

Primarul Capitalei SorinOprescu a declarat, luni, ca organizarea referendumului depinde de felul in care va fi votata legea maidanezilor inParlament. Legea va fi prezentata in Parlament in aceste.

Sorin Oprescu: in functie de cum va fi votata legea maidanezilor, se va decide daca se va mai face sau nu referendum (VIDEO)

Primarul Capitalei SorinOprescu a declarat, luni, ca organizarea referendumului depinde de felul in care va fi votata legea maidanezilor inParlament. Legea va fi prezentata in Parlament in aceste.

Presedintele FPAM, Marius Marinescu: Vom ataca legea maidanezilor la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului, Mircea Marinescu, a declarat ca va ataca legea maidanezilor la Curtea Constitutionala, pentru ca este o crima. Marinescu a afirmat si inainte de.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile: incepe votul in Parlament pe legea maidanezilor

36:Votul pe legea maidanezilor a inceput in plenul Parlamentului. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de.

CRIZA SIRIA. Congresul SUA decide daca este de acord cu actiunea militara propusa de Barack ...

Congresul american va decide luni daca este sau nu de acord cu interventia militara a Statelor Unite in Siria, dupa atacul chimic care a ucis peste 1. 400 de oameni, informeaza B1Tv. Intre timp, presa germana noteaza ca nu presedintele sirian Bashar Al-Assad ar fi aprobat atacul chimic, ci oficiali de rang inalt ai armatei siriene. CNN a dat publicitatii primele imagini de la celebrul atac care a impartit lumea in doua tabere. Potrivit Constitutiei americane, responsabilitatea de a declara .

Ponta: Nu stiu daca eutanasierea cainilor e cea mai buna solutie, dar trebuia aleasa viata oamenilor

Premierul Ponta a declarat miercuri ca nu stie daca legea adoptata de Parlament privind eutanasierea cainilor fara stapan e solutia cea mai buna, dar este evident ca intre viata unui caine si cea a unui.

Orban, despre votul la Legea maidanezilor: Acesta este un exemplu despre ce inseamna sa votezi la comanda politica

Deputatul PNL Ludovic Orban a scris pe o retea de socializare ca este impotriva eutanasierii si i-a acuzat pe colegii sai care au votat legea ce permite eutanasierea ca au votat la comanda politica.

Legea maidanezilor este dezbatuta astazi in plenul Camerei Deputatilor

Deputatii vor dezbate astazi, in plen, proiectul de lege privind gestionarea cainilor fara stapan. Comisiile de Administratie si Juridica au adoptat luni un proiect care prevede ca maidanezii tinuti in padocuri si care in termen de 14 zile nu sunt revendicati sau adoptati sa fie eutanasiati. Edilii au insa posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a pastra cainii in adaposturi.

Ucigasilor!. Iubitorii de animale sustin ca vor sesiza autoritatile europene, dupa ce legea maidanezilor a fost adoptata

Iubitorii de animale prezenti marti la Palatul Parlamentului s-au declarat revoltati ca deputatii au adoptat legea care prevede posibilitatea eutanasierii cainilor fara stapan dupa 14 zile de la aducerea in.

Legea maidanezilor a fost votata in Parlament: Cainii fara stapan vor fi eutanasiati dupa 14 zile (VIDEO)

Parlamentul a votat, marti, proiectul de lege privind cainii comunitari in forma adoptata de Comisiile juridica si de administratie publica. Legea prevede prelungirea de la 7 la 14 zile lucratoare a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )