Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta a transmis scrisoare de condoleante pentru victimele atentatului de la Volgograd.

România Liberă România Liberă,
Ponta a transmis scrisoare de condoleante pentru victimele atentatului de la Volgograd.

Primul-ministru Victor Ponta a trimis omologului sau rus Dmitri Medvedev o scrisoare de condoleante pentru victimele atentatelor teroriste care au avut loc la Volgograd. Citeste si: Un nou atac terorist la Volgograd. O bomba a explodat intr-un troleibuzPrimul-ministru a transmis compasiunea si solidaritatea sa si a Guvernului Romaniei cu familiile victimelor si cu poporul rus, in aceste momente tragice. Citeste si: Cele mai importante atacuri teroriste comise in Rusia, in ultimii 15 aniDe . continuă pe România Liberă

Ponta a transmis scrisoare de condoleante pentru victimele atentatului de la Volgograd

Premierul Victor Ponta a trimis omologului sau rus Dmitri Medvedev o scrisoare de condoleante pentru victimele atentatelor teroriste care au avut loc la Volgograd. Prim-ministrul a transmis compasiunea si.

Victor Ponta i-a transmis condoleante omologului sau rus pentru victimele atentatelor teroriste de la Volgograd

Primul-ministru Victor Ponta i-a trimis, luni, omologului sau rus Dmitri Medvedev o scrisoare de condoleante pentru victimele atentatelor teroriste care au avut loc la Volgograd. Primul-ministru a transmis.

Presedintele Traian Basescu a transmis condoleante in urma atentatului de la Volgograd

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj de condoleanta in urma atentatului terorist ce a avut loc la Volgograd, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )