Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Traian Basescu a transmis condoleante in urma atentatului de la Volgograd

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a transmis condoleante in urma atentatului de la Volgograd

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj de condoleanta in urma atentatului terorist ce a avut loc la Volgograd, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului. continuă pe B1

Deputatul de Vrancea Florin Secara s-a pozat cu presedintele Traian Basescu la ziua Elenei Udrea

Fotografia a fost postata pe Facebook de sotia deputatului, Teodorina Hulpe. in aceasta vara, deputatul PDL a mai fost vazut in compania presedintelui si a blondei de la Cotroceni pe o salupa, in largul marii.

Ponta: Traian Basescu va avea in continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, daca anunta Ministerul Apararii

Presedintele Traian Basescu va avea in continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, daca anunta Ministerul Apararii, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta. Primul ministru a tinut, de .

Va putea Traian Basescu sa-si duca mandatul pana la final?

Presedintele Traian Basescu isi va termina mandatul la termen, a apreciat parapsihologul Lidia Fecioru. Se va intampla acest lucru, si pentru ca seful statului este in zodia Scorpionului, ceea ce inseamna.

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volgograd, provocata de o femeie kamikaze. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd, conform Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, seful statului isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora. Citeste si: UPDATE. Infernul din gara Volvograd. Primele relatari de la fata locului. Explozia a avut loc la intrarea in .

Traian Basescu, socru mic pentru a treia oara. Fiica cea mare, Ioana, a fost ceruta in casatorie in seara de Craciun

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Radu Petru Pricop. Dupa numai sase luni de relatie, Ioana Basescu, notar de profesie, a primit inelul de logodna chiar in Ajunul Craciunului. Nunta va avea loc in vara anului 2014.

Ponta: Presedintele poate merge la vila de protocol din Covasna, daca anunta MaPN

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu poate merge in continuare la vila de protocol de la Covasna daca anunta, in prealabil, Ministerul Apararii.

Ponta: Presedintele poate merge la vila de protocol Covasna, daca anunta MaPN

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu poate merge in continuare la vila de protocol de la Covasna daca anunta, in prealabil, Ministerul Apararii.

Ponta: Presedintele poate merge la vila de protocol Covasna, daca anunta MApN

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu poate merge in continuare la vila de protocol de la Covasna daca anunta, in prealabil, Ministerul Apararii.

Vlad Filat: Trebuie sa-i fim personal recunoscatori lui Traian Basescu pentru sprijinul oferit Moldovei

Fostul premier moldovean Vlad Filat afirma ca Republica Moldova trebuie sa fie recunoscatoare statului roman si personal domnului Basescu pentru sprijinul oferit Chisinaului in procesul de apropiere europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )