Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta: Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an.

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an, din postura de candidat al regimului Basescu, relateaza Mediafax. Eu cred ca Elena Udrea va candida, a spus Ponta la Romania TV. El a adaugat ca, in ceea ce il priveste, nu s-a decis daca va candida la Presedintie, fara sa excluda aceasta varianta, dar precizand ca spera sa existe o alta solutie decat candidatura sa. Ponta a sustinut ca lui nu ii este teama sa candideze impotriva . continuă pe România Liberă

Victor Ponta crede ca Udrea va candida la alegerile pentru Presedintie din acest an

Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an, din postura de candidat al regimului Basescu, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. Eu cred ca Elena Udrea va candida, a.

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina si il va sustine pe miliardarul Porosenko

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida pentru primaria capitalei ucrainene.

Cel mai bogat basarabean, miliardarul Petro Porosenko, va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Omul de afaceri ucrainean Petro Porosenko, in varsta de 49 de ani, originar din Basarabia, a anuntat, vineri seara, ca va intra in cursa electorala prezidentiala din Ucraina, programata pentru data de 25 mai, informeaza agentia Interfax.

Petro Porosenko, cel mai bogat basarabean, va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Omul de afaceri Petro Porosenko, in varsta de 49 de ani, originar din Basarabia, a anuntat ca va intra in cursa electorala prezidentiala din Ucraina, programata pentru data de 25 mai, informeaza agentia Interfax.

Iulia Timosenko si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a anuntat, joi, ca va candida la alegerile prezidentiale prevazute pentru 25 mai in Ucraina, relateaza AFP. Prevad sa candidez pentru postul de.

Washingtonul nu sustine niciun candidat la alegerile prezidentiale din Egipt.

Statele Unite au asigurat, joi, ca nu sustin niciun candidat la viitoarele alegeri prezidentiale din Egipt, un scrutin la care fostul sef al armatei Abdel Fattah al-Sisi este considerat favorit, relateaza AFP, citata de Mediafax. Stim ca maresalul al-Sissi a demisionat din functia de ministru al Apararii si ca s-a declarat candidat la presedintie. Statele Unite nu sustin nicio parte si niciun candidat la alegerile din Egipt, a afirmat purtatorul de cuvant adjunct al Departamentului de Stat .

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul pugilist Vitali Kliciko si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru prezidentialele din 25 mai din Ucraina. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un.

Iulia Timosenko va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina, programate pentru luna mai

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko si-a anuntat, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din mai, scrie BBC News. Prevad sa candidez pentru postul de presedinte, a declarat Timosenko. Aceasta a mai.

Ponta: USL poate fi refacuta daca Antonescu pleaca.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta daca Crin Antonescu nu se va mai afla la conducerea PNL. Liderul PSD a sustinut ca refacerea USL este prima sa varianta in perspectiva alegerilor prezidentiale, dar plecarea lui Antonescu de la sefia PNL reprezinta doar o decizie a liberalilor. Calin Popescu Tariceanu ar putea fi un candidat al noului USL la alegerile prezidentiale din acest an, a declarat liderul PSD. In cazul in care acest obiectiv nu .

Victor Ponta ar castiga fara emotii daca duminica ar avea loc alegeri prezidentiale

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri Prezidentiale, o treime 31%) dintre romani i-ar acorda cele mai multe voturi actualului premier Victor Ponta, in timp ce alianta politica PSD+PC+UNPR ar acumula 42% din voturile electoratului pentru alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )