Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta vrea reducerea TVA pentru biletele la spectacol

România Liberă România Liberă,
Ponta vrea reducerea TVA pentru biletele la spectacol

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca taxa pe valoarea adaugata TVA) poate fi redusa si pentru biletele la spectacol, complementar masurii de diminuare a TVA la carti, propusa de ministrul Culturii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta spune ca TVA poate fi redusa si pentru biletele la spectacol

Taxa pe valoarea adaugata TVA) poate fi redusa si pentru biletele la spectacol, complementar masurii de diminuare a TVA la carti, propusa de ministrul Culturii, a afirmat premierul Victor Ponta, in sedinta de Guvern.

Ponta spune ca TVA poate fi redusa si pentru biletele la spectacol

Taxa pe valoarea adaugata poate fi redusa si pentru biletele la spectacol, complementar masurii de diminuare a TVA la carti, propusa de ministrul Culturii, a afirmat premierul Victor Ponta, in sedinta de guvern.

Dumitru, Consiliul Fiscal: Reducerea TVA la 9% pentru alimente trebuia anuntata doar cu putin timp inainte de aplicare

Reducerea TVA de la 24% la 9% pentru toate produsele agroalimentare, care urmeaza sa fie apicata de la 1 iunie, ar fi trebuit anuntata foarte rapid, cu putin timp inainte de a fi aplicata, pentru a nu lasa spatiu de manevra comerciantilor de a creste preturile produselor, apreciaza Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

Premierul Ponta: TVA poate fi redusa si pentru biletele la spectacole

Premierul Victor Ponta a declarat ca taxa pe valoarea adaugata poate fi redusa si pentru biletele la spectacol, complementar masurii de diminuare a TVA la carti, propusa de ministrul Culturii. Sprijin si il.

Guvernul va sustine in Parlament reducerea TVA la apa pentru consum casnic. Impactul bugetar este estimat la sub 100 de milioane de euro

Guvernul va sustine, in Parlament, la ordonanta de urgenta privind reducerea TVA la alimente, un amendament pentru reducerea la 9% si a taxei pe valoarea adaugata la apa destinata consumului casnic, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului.

Guvernul va sustine in Parlament reducerea TVA la apa pentru consum casnic, impact sub 100 mil euro

Guvernul va sustine, in Parlament, la ordonanta de urgenta privind reducerea TVA la alimente, un amendament pentru reducerea la 9% si a taxei pe valoarea adaugata la apa destinata consumului casnic, a anuntat liderul PSD, premierul Victor Ponta, dupa.

Pocora, deputat PNL: Cer Guvernului Ponta reducerea TVA la 5% la toate produsele pentru cresterea si ingrijirea copiilor

Deputatul PNL Cristina Pocora a postat un mesaj video pe Facebook in care ii cere premierului Victor Ponta sa incurajeze natalitatea si sa sustina familia prin reducerea TVA de la 24% la 5% pentru toate produsele folosite pentru cresterea si ingrijirea copiilor.

Cristina Pocora (PNL) cere reducerea TVA la 5% pentru produsele pentru copii

Deputata PNL Cristina Pocora a postat, duminica, un mesaj video pe Facebook, in care ii cere premierului Victor Ponta sa incurajeze natalitatea si sa sustina familia prin reducerea cotei TVA la 5%, pentru toate produsele folosite pentru cresterea si ingrijirea copiilor.

Eugen Teodorovici: Reducerea TVA la apa, un sprijin atat pentru populatie, cat si pentru operatorii de apa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in cadrul unui interviu televizat ca reducerea TVA la apa va reprezenta un sprijin atat pentru operatorii de apa , cat si pentru populatie.

Reducerea TVA la apa va reprezenta sprijin atat pentru populatie, cat si pentru operatorii de apa

Unii operatori de apa au in vedere o crestere a tarifelor, iar reducerea TVA la apa va reprezenta un sprijin atat pentru acestia, cat si pentru populatie, care nu ar simti majorarea in facturi, a declarat duminica, intr-o emisiune la ProTV, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )