Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pontul unuia dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari. La ce se refera cu adevarat expresia faina cat cuprinde

Adevărul Adevărul,
Pontul unuia dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari. La ce se refera cu adevarat expresia faina cat cuprinde

Una dintre expresiile intalnite in retetele pentru prajituri este faina cat cuprinde sau faina cat cere compozitia. Cristian Borod, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari din Romania a explicat de ce nu trebuie sa speriati la intalnirea acestei expresii. continuă pe Adevărul

Mutare extrem de importanta a taberei Dragnea: Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea, anunta ca a dat drumul la robinetul cu bani de la stat pentru liderii locali

Miscare extrem de importanta in razboiul politic dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea: Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Dragnea, a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) si a decis cine va primi finantare, se arata intr-un comunicat emis vineri de institutie.

Unul dintre cei mai indragiti actori romani de la Hollywood, stea pe Aleea Celebritatilor (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati actori romani de la Hollywood, Marcel Iures, a primit o distinctie importanta sambata, odata cu alte nume mari ale culturii internationale. Pentru munca lor artistica,.

FCSB poate ramane fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Dupa o perioada nu tocmai stralucita pe care a traversat-o,Mihai Pintiliia fost unul dintre cei mai buni jucatori aiSteleipe finalul campionatului. Si la echipa nationala prestatiile.

Unul dintre cei mai importanti membri ai Bursei a murit

Tragedie ie piata bursiera din Romania. Unul dintre cei mi importanti membri a incetat din viata. Cristian Micu a murit vineri dimineata, potrivit Zf. Membru in Comitetul Bursei de.

Unul dintre cei mai mari producatori de componente auto ar putea intra curand in faliment - surse

Takata, compania japoneza celebra pentru airbag-urile cu probleme care se regasesc pe masinile a 19 marci auto, va cere intrarea sub protectia legii falimentului si se va restructura, spun surse citate de Reuters. Din cauza defectelor de productie au fost inlocuite zeci de milioane de airbag-uri din 2008 si pana in prezent.

DIN PACATE, O VESTE TRISTA !!! UNUL DINTRE CEI MAI iNDRAGITI ARTISTI DIN ROMANIA TOCMAI A SUFERIT UN ATAC CEREBRAL !!! (FOTO)

Cantaretul Petre Magdin a suferit un atac cerebral. Se pare ca starea artistului este stabila, darpericolul nu a trecut, din nefericire el intampinand dificultati locomotorii.

Cei mai cool fashion bloggeri copii

Retelele social media abunda in fashion bloggeri de diverse varste. Inclusiv copii, de la stadiul de bebelusi pana la cel de scolari. Iata 12 exemple, conturi de socializare pe care le poti urmari in continuare.

Unul dintre cei mai mari exportatori deschide un centru de inginerie la Iasi. Planurile companiei din industria auto

Compania Autoliv va inaugura centrul din capitala Moldovei in a doua parte a acestei luni. in urmatorii doi ani, sunt estimate 200 de noi locuri de munca, in special pentru ingineri specializati in dezvoltarea si testarea sistemelor de siguranta auto.

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

BACALAUREAT 2017 BRAILA. Cei mai multi liceeni au primit atestat de nivel mediu la proba de competente digitale a bacalaureatului

BACALAUREAT 2017 BRAILA Cei mai multi liceeni din Braila au primit atestat de nivel mediu la proba de competente digitale de la bacalaureat, potrivit informatiilor furnizate vineri de Inspectoratul Scolar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )