Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponturi pentru accesul la NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plaja din Europa incepe la 4 iulie

Adevărul Adevărul,
Ponturi pentru accesul la NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plaja din Europa incepe la 4 iulie

Mai sunt doar 9 zile pana la NEVERSEA 4-7 iulie, plaja Modern, Constanta), iar organizatorii dau cateva ponturi despre accesul cat mai facil la cel mai mare festival de plaja din Europa. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Cel mai mare defect in functie de zodie

HOROSCOP Cel mai mare defect in functte de zodie. HOROSCOP Berbec esti nepermis de copilaroasa Cine te cunoaste poate confirma ca, in momentele dificile, te porti ca un copil. Daca lucrurile nu se intampla.

Raport GRECO: Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate fi inselatoare Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate conduce la subestimarea necesitatii unor masuri de combatere a practicilor de coruptie, releva raportul anual publicat marti de Grupul de state impotriva coruptiei GRECO), organismul anticoruptie al Consiliului Europei. Romania este tara cu cel mai mare 6) numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari, de fapt, nicio astfel de recomandare nefiind implementata aici.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

Raportul GRECO, publicat: Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

A fost publicat raportul GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei. in raport, specialistii internationali isi arata ingrijorarea fata de implementarea lenta a masurilor impotriva.

Mediastandard.ro: Casablanca - cum a fost produs pentru propaganda de razboi cel mai cunoscut film de dragoste

Casablanca ramane unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste produse vreodata la Hollywood. Doar ca foarte multi nu stiu ca filmul lansat in noiembrie 1942 reprezinta mai mult decat o simpla poveste de dragoste. Productia cinematografica aparuta la mai putin de un an de dupa atacul de la Pearl Harbor care a aruncat Statele Unite in al Doilea Razboi Mondial, reprezinta un clasic al propagandei deghizate in amuzament pentru publicul larg.

Marturiile cumplite de la cel mai mare masacru antisemit din Romania. Cum au fost omorati mii de evrei la Iasi

La sfarsitul lunii iunie a anului 1940, aproape o treime din populatia evreiasca a orasului Iasi a fost masacrata. O parte a celor ucisi au fost plimbati cu trenurile mortii si lasati sa moara in chinuri. Cunoscut drept Pogromul de la Iasi, acest masacru indreptat impotriva evreilor a fost una dintre cele mai negre pagini ale Holocaustului in Romania.

SPECIALISTII ESET: E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor ransomware

E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor de tip ransomware, iar companiile si organizatiile au identificat aceasta amenintare drept cea mai mare problema de securitate a acestora, este concluzia expertilor Eset, intr-un material publicat pe blogul din Romania.

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

Cel mai nou si mai avansat avion de lupta si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale! Lightning F-35B a survolat pe cerul Levantului (VIDEO)

Ministerul Apararii din Regatul Unit a confirmat ca cel mai nou si cel mai avansat avion de lupta, Lightning F-35B, si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale, relateaza defenseromania. ro.

Evaluarea a trecut, urmeaza admiterea. Liceele unde anul trecut ultima medie de admitere a fost mai mare de 9.50

Peste 73% dintre candidatii de la Evaluarea Nationala din 2019 au obtinut medii egale cu 5 sau mai mari decat 5. Pe baza acestor medii se va calcula media de admitere la liceu. Anul trecut, cea mai mare ultima medie de intrare la liceu a fost de 9. 91, la Colegiul National Sfantul Sava Bucuresti, specializarea Matematica-Informatica in Limba Engleza. Hotnews va prezinta specializarile si liceele unde in 2018 ultima medie de admitere a fost de peste 9.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )