Libnet.ro
UNICEF

23:15

Povestea impresionanta a celui mai in varsta detinut din Moldova. Azi e ziua lui de nastere

Adevărul Adevărul,
Povestea impresionanta a celui mai in varsta detinut din Moldova. Azi e ziua lui de nastere

Cel mai batran detinut din Republica Moldova isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. implineste 79 de ani si sta la racoare de cinci ani pentru ca si-ar fi omorat concubina. Nu va petrece aceasta zi cu mese intinse si faclii aprinse. Totusi, traditionalele bucate moldovenesti nu vor lipsi de pe masa de sarbatoare, iar cadoul pe care si-l doreste e lesne de ghicit - sa-si vada gospodaria si pe cei dragi la libertate. continuă pe Adevărul

Usain Bolt a anuntat cand se va retrage. Ultimul vis al celui mai rapid om din lume

Sprinterul Usain Bolt a anuntat data retragerii sale din activitate. Olimpiada de la Rio, din 2016, va fi ultima pentru el, urmand sa renunte la competitii incepand din 2017. Jamaicanul are insa un ultim vis.

Peste 800 de asigurati au cerut despagubiri in urma celui mai mare cutremur de anul trecut. Doar 200 dintre acestia au fost despagubiti pana acum cu 200.000 de lei

840 de dosare de dauna au fost deschise pana acum in urma celui mai mare cutremur care a avut loc anul trecut, de 5,7 pe scara Richter produs in 22 noiembrie, in regiunea Vrancea, valoarea platita pana acum fiind de 200. 000 de lei pentru un numar de aproape 200 de dosare, dauna medie platita fiind in jur de 1000 de lei, a anuntat joi Nicoleta Radu Neacsu, directorul general al PAID, societatea care trebuie sa faca platile. Un numar de 100 de dosare au fost respinse si restul sunt inca in instrumentare, a mai spus aceasta.

Faze Tari: Viralul saptamanii cu Merkel si Putin. Uite cum i-a tras scaunul de sub fund celui mai puternic om din lume; Piloti taiwanezi suspendati dupa ce au picat testul opririi motorului; Iti pui casca asta pe cap si devii geniu

Toata viata a fost complexata si judecata pentru greutatea ei. Ce s-a intamplat cu un model dupa ce a slabit 44 de kilograme. La 34 de ani. Scandalos: Fetite chinuite. Injectii cu botox si bronz artificial. Scandalurile din Statele Unite in care sunt implicate mame si fetitele lor chinuite pe altarul.

FOTO VIDEO Interlopii si amorul. Cu cine se iubesc cei mai periculosi oameni din Moldova si scandalurile lor amoroase

Cei mai cunoscuti interlopi din zona Moldovei pozeaza in persoane iubitoare pe retelele sociale, declarandu-si des iubirea pentru sotiile sau iubitele lor. De-a lungul anilor, nu au lipsit insa povestile de amor intortocheate, cu amante sau copii din flori.

Cel mai cunoscut ortoped din Moldova, acuzat ca a facut un copil cu o pacienta. Medicul Botez va fi supus unui test ADN

Profesorul universitar Paul Botez, unul dintre cei mai reputati ortopezi din Romania, va fi supus unui test AND dupa ce o fosta pacienta l-a dat in judecata pentru a recunoaste un copil conceput intr-o relatie extraconjugala.

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

FOTO. Duster, al treilea cel mai vandut SUV din Europa in 2014. Vezi TOP 10

Dacia Duster continua sa inregistreze crestere foarte mari pe unul dintre cele mai dinamice segmente din piata auto. SUV-urile compacte reprezinta sectorul cu cele mai bune evolutii in 2014, iar Duster se mentine in top.

FOTO Cel mai batran barbat din Australia tricoteaza pulovere pentru pinguinii raniti

Cel mai batran barbat din Australia si-a petrecut foarte mult timp tricotand pulovere pentru pinguini. Totul a inceput atunci cand Victoria's Phillip Island Penguin Foundation l-a rugat pe acesta in 2003 sa ajute la salvarea unor pinguini ce fusesera afectati de o deversare de petrol, relateaza Mashable.

FC Viitorul l-a transferat pe cel mai tanar marcator din istoria campionatului Spaniei

FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, jucatorul care, in 2012, devenea cel mai tanar marcator din istoria Primerei Division. Dupa ce a evoluat in campionatul spaniol, Olinga a trecut pe la mai multe echipe, ultima datpa la Apollon Limassol, antrenata de Andone.

Cea mai frumoasa librarie din Romania se deschide in Centrul Vechi

Cunoscutul lant de librarii Carturesti a renovat o casa monument din secolul al XIX-lea situata in Centrul Vechi al Bucurestiului si va deschide acolo un nou sediu. Iata cum arata interiorul celei care va fi cea mai frumoasa librarie din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )