Libnet.ro
UNICEF

00:07

POZA ZILEI. Protest la ambasada Rusiei din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. Protest la ambasada Rusiei din Bucuresti

Cativa bucuresteni au returnat, marti 27 septembrie 2016, diplomatilor de la ambasada Rusiei din Bucuresti, simbolic, in semn de protest, o parte din suma de 100 de euro donata de diplomatii rusi, pentru achizitionarea de catre statul roman a lucrarii Cumintenia Pamantului. continuă pe România Liberă

Ambasada Rusiei la Bucuresti anunta o contributie financiara modesta pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Ambasada Rusiei anunta o contributie financiara modesta pentru Cumintenia Pamantului, informeaza Mediafax. 'in Romania este lansata campania pentru recuperarea.

Ambasada Rusiei a donat pentru Cumintenia Pamantului: Armata Rusa si Armata Romana au luptat impreuna pentru independenta Romaniei

Ambasada Rusiei la Bucuresti anunta ca a donat suma de 100 de euro pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului, o campanie demarata de Guvernul Romaniei. Ambasada Rusiei a facut inclusiv un clip de prezentare in care se vorbeste despre ajutorul acordat Romaniei de catre Federatia Rusa de-a lungul istoriei.

VIDEO UPDATE Ambasada Rusiei anunta o donatie modesta de 100 de euro pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului

Ambasada Rusiei la Bucuresti anunta o contributie financiara modesta pentru cumpararea de catre statul roman a sculpturii lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului, intr-un comunicat in care este postat si un videoclip de propaganda in care se afirma ca armatele Romaniei si URSS au luptat impreuna pentru independenta Europei.

Ambasada Rusiei a spus ca doneaza 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului. Romanii vor sa le returneze banii: Doneaza un cent pentru Rusia

Gestul Ambasadei Rusiei din Bucuresti, care a anuntat, in scop propagandistic, ca a donat o suma de bani pentru campania Cumintenia Pamantului, a produs reactii vehemente in interiorul societatii romanesti.

Doneaza un cent pentru Rusia, protest programat astazi la Ambasada Rusiei, dupa donatia modesta pentru Cumintenia pamantului

Doneaza un cent pentru Rusia, un protest initiat pe Facebook, este programat marti, intre orele 17:00 si 17:30, la sediul Ambasadei Rusiei la Bucuresti, de pe Soseaua Kiseleff numarul 6, ca reactie la donatia modesta anuntata ieri de misiunea diplomatica a Rusiei pentru Cumintenia pamantului.

Doneaza un cent pentru Rusia: Protest anuntat pe Facebook, dupa ce ambasada Rusiei a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Ambasada Rusiei a anuntat luni ca a donat 100 de euro in cadrul campaniei de achizitie a sculpturii Cumintemia Pamantului realizata de Constantin Brancusi. Revoltati de aceste gest,.

Wizz Air a ajuns la 3 milioane de pasageri transportati din Bucuresti si Cluj catre Londra

Wizz Air a ajuns la 3 milioane de pasageri transportati, respectiv 2 milioane din Bucuresti si 1 milion din Cluj, catre Londra Luton.

Scandal intr-un tramvai RATB din Bucuresti. Ce s-a intamplat dupa ce o tanara a fost prinsa fara bilet - VIDEO

Imagini uimitoare au fost surprinse intr-un tramvai RATB din Bucuresti. Un scandal monstru s-a iscat dupa ce o tanara a fost prinsa fara bilet. in apararea ei au sarit ceilalti calatori,.

Mesajul asumat de Ambasada Rusiei - o viziune proprie asupra unor capitole din istoria relatiilor bilaterale

Ministerul Afacerilor Externe a transmis astazi ca apreciaza contributia Ambasadei Federatiei Ruse la recuperarea patrimoniului national romanesc, mentionand, insa, ca pare mai putin explicabila asocierea acestui demers cu un mesaj media asumat de misiunea diplomatica rusa si care promoveaza o viziune proprie asupra unor capitole din istoria relatiilor bilaterale, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

POZA ZILEI. Reconstituirea bataliei de la raul Naktong

Un militar din fortele speciale sud-coreene sparge mai multe sticle cu mana in timpul reconstituirii bataliei de la raul Naktong din timpul razboiului din Coreea de acum 66 ani, in Waegwan, Coreea de Sud.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )