Libnet.ro
UNICEF

05:00

PPMT vrea organizarea unui referendum pentru consultarea maghiarilor in privinta regionalizarii

B1 B1,
PPMT vrea organizarea unui referendum pentru consultarea maghiarilor in privinta regionalizarii

Partidul Popular Maghiar din Transilvania vine cu o noua propunere de referendum, in care sa se consulte populatia maghiara cu privire la regionalizare. Presedintele PPMT Harghita, Sorban Attila, a sustinut. continuă pe B1

Partidul Popular Maghiar din Transilvania vrea organizarea unui referendum pentru consultarea maghiarilor in privinta regionalizarii

Partidul Popular Maghiar din Transilvania PPMT) vrea organizarea unui referendum pentru consultarea populatiei maghiare cu privire la regionalizare, anuntand, totodata, miscari de strada pe aceasta tema, relateaza Mediafax.

PPMT vrea organizarea unui referendum pentru consultarea maghiarilor in privinta regionalizarii

Partidul Popular Maghiar din Transilvania PPMT) vrea organizarea unui referendum pentru consultarea populatiei maghiare cu privire la regionalizare, anuntand, totodata, miscari de strada pe aceasta tema, potrivit Mediafax.

PPMT: Maghiarii, consultati prin REFERENDUM in privinta regionalizarii.

Partidul Popular Maghiar din Transilvania PPMT) vrea ca maghiarii sa fie consultati prin referendum vizavi de regionalizare, relateaza Mediafax. PPMT anunta si miscari de strada, in semn de protest fata de proiectul de regionalizare propus de Guvern. Presedintele PPMT Harghita, Sorban Attila, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in proiectul de regionalizare coalitia guvernamentala nu tine cont de aspectele importante pentru comunitatea maghiara, precum respectarea .

Basescu, despre declansarea referendumului: Cele 20 de zile pentru consultarea Parlamentului au inceput sa curga de ieri

Presedintele Traian Basescu a explicat, miercuri, ca cele 20 de zile pentru consultarea Parlamentului in privinta declansarii referendumului au inceput sa curga de ieri. Potrivit presedintelui,.

Basescu: Cele 20 de zile pentru consultarea Parlamentului au inceput sa curga de ieri. Vezi scrisoarea trimisa de presedinte catre sefii celor doua Camere

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca cele 20 de zile pentru consultarea Legislativului in privinta declansarii referendumului au inceput sa curga de ieri, atunci cand atrimis la.

Basescu: Cele 20 de zile pentru consultarea Parlamentului au inceput sa curga de ieri.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca cele 20 de zile pentru consultarea Parlamentului in privinta declansarii referendumului au inceput sa curga de ieri, transmite Mediafax.

Traian Basescu cere un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a declansat in aceasta dupa-amiaza procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral si Parlamentul cu 300 de membri. Basescu a precizat ca va emite decretul.

Basescu arunca bomba in Parlament: Al doilea referendum pentru unicameral si 300 de alesi.

Presedintele Traian Basescu a produs aseara o lovitura de teatru politica in momentul in care a anuntat declansarea procedurii constitutionale de convocare a unui referendum, cu exact aceleasi intrebari ca referendumul din noiembrie 2009: sunteti de acord cu un parlament unicameral? si sunteti de acord cu maximum 300 de parlamentari?. Presedintele si-a motivat demersul prin faptul ca actuala Comisie parlamentara de revizuire a Constitutiei nu tine seama de rezultatele votului din 2009, .

Basescu vrea un nou REFERENDUM. Ponta: NO COMMENT!

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari, precizand insa ca va emite decretul in functie de modul in care Parlamentul va respecta vointa.

Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

Presedintele TraianBasescu a anuntat, marti, ca a declansat procedura unui nou referendum in care se vor pune aceleasi doua intrebari ca si la referendumul din 2009. Misiunea mea este sa apar inter.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )