Libnet.ro
UNICEF

22:45

Precizari despre pacientii internati la Timisoara. Romania are 6 cazuri confirmate, dintre care 3 deja sunt vindecate

B1 B1,
Precizari despre pacientii internati la Timisoara. Romania are 6 cazuri confirmate, dintre care 3 deja sunt vindecate

Autoritatile romane au facut noi precizari despre situatia pacientilor cu Covid-19 din Timisoara. Femeia de 38 de ani, prima depistata din aceasta serie, a fost testata negativ pentru coronavirus. Este a do. continuă pe B1

Doi dintre pacientii internati la Timisoara cu coronavirus au fost declarati vindecati

Doi dintre cei trei pacienti din Timisoara diagnoticati cu coronavirus Covid-19 si internati la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, au fost declarati, joi, vindecati, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Ministerul Sanatatii, precizari de ultima ora despre pacientii infectati cu coronavirus din Romania. Alte peste 8.000 de persoane, monitorizate la domiciliu

Ministerul Sanatatii a oferit precizari de presa cu privire la cele doua persoane infectate cu coronavirus, care au fost depistate in Romania si internate in Cluj-Napoca, respectiv Timisoara. Cei doi.

Autoritatile, noi precizari despre impactul Covid-19 in Romania: Peste 10.000 de persoane in izolare la domiciliu si alte 35 in carantina institutionalizata

Un numar de 10. 094 de persoane sunt in izolare la domiciliu si sub monitorizare medicala pe teritoriul Romaniei, pe fondul suspiciunilor de infectie cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de Grupul de.

EUGEN TOMAC: PMP voteaza Guvernul Citu pentru ca Romania are nevoie de un guvern stabil

Partidul Miscarea Populara va vota investirea Guvernului Citu pentru ca tara noasra are nevoie de un guvern stabil in fata unor crize precum cea generata de coronavirus sau cea a migrantilor, a declarat, marti, presedintele PMP, Eugen Tomac.

Business report: Romania are cele mai supraaglomerate locuinte din UE: Comparatii si observatii; Bancile dau atacul la Revolut, ca sa isi limiteze pierderile. Comisioane de pana la 1,5% la transferuri

Oamenii nu aleg sa demisioneze doar pentru ca au primit o oferta financiara mai buna de la o alta firma. O greseala pe care o fac frecvent companiile. Analiza: Cat polueaza, de fapt, Romania? Indicatorii pe 5 directii de poluare, comparativ cu alte state. in 2017, tara noastra inregistra o reducere cu 45,86% a.

Raed Arafat, despre situatia coronavirusului din Romania: Sper sa reusim lmitarea raspandirii virusului

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a explicat ce urmeaza pentru Romania, in contextul in care a fost confirmat deja cel de-al saselea caz de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )