Libnet.ro
UNICEF

07:45

Precizari oficiale despre pacientul din Gorj care a fost vaccinat la rapel cu o doza gresita: Nu se pune problema unui risc medical suplimentar Politia a deshis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu

B1 B1,
Precizari oficiale despre pacientul din Gorj care a fost vaccinat la rapel cu o doza gresita: Nu se pune problema unui risc medical suplimentar Politia a deshis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) precizeaza ca in cazul pacientului din Gorj care a primit prima doza din vaccinul PfizerBioNTech, iar la rapel a. continuă pe B1

Ce a mancat Costi Ionita in 3 saptamani la Survivor Romania. Adevarul despre conditiile din jungla

Costi Ionita a fost una dintre surprizele de la Survivor. Artistul a intrat in echipa Faimosilor, insa nu a rezistat decat trei saptamani in jungla din Republica Dominicana. Ce a mancat Costi Ionita la Survivor. Lucrurile care nu s-au vazut la televizor El a fost cel de-al doilea concurent eliminat in competitie, insa timpul pe .

Ciprian Ciucu, despre mafia din primarie: Plangerile ajungeau tot la firma reclamata

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, povesteste pe Facebook ca a descoperit ca angajatii din primarie care primeau plangeri despre o firma care dezvolta ilegal un mare proiect imobiliar, nu trimiteau plangerile catre organele abilitate ci ajungeau tot la firma incriminata.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Vali Vijelie, adevarul despre cantarea din Zanzibar. E ireal ce au facut femeile cand a scos teancuri de bani

Vali Vijelie a mutat manelele de la Mamaia pe plaja din Zanzibar in ianuarie. Cum in Romania la acea vreme show-urile cu manele si nu numai erau interzise, cantaretul a gasit locul potrivit pentru a-si exercita talentul. A facut chef de chef cu bastinasii, a ridicat la dans mulatrele, iar toti turistii de pe plaja .

Comoara din adancuri care poate salva omenirea de dezastre si saracie. E o energie fara limite

Exista o comoara ingropata adanc sub poalele Muntilor Apenini ai Toscanei, unde fermele metalice dure ale turnului de foraj Venelle-2 isi marcheaza locatia ca un X pe harta. Comoara din adancuri care poate salva omenirea de dezastre si saracie Aceasta fantana geotermala ajunge la aproape doua mile sub suprafata pana la o regiune in care .

Adrian Marinescu, despre pacientul vaccinat la rapel cu Moderna, in loc de Pfizer: Nu ii pune pacientului sanatatea in pericol

Adrian Marinescu, medic infectionistlaInstitutul Matei Bals, a vorbit, pentru Libertatea, despre cazul pacientului vaccinat la rapel cu Moderna, in loc de Pfizer. Acesta spune cacele doua.

UPDATE Un barbat din Gorj vaccinat cu Pfizer a primit din greseala la rapel o doza Moderna Politia a deschis un dosar penal

Un barbat din Targu Jiu programat marti pentru a face rapelul cu vaccinul anti-Covid Pfizer a fost vaccinat cu Moderna dupa ce a intrat in cabinetul gresit. Acum, barbatul este tinut sub observatie deoarece nu au fost facute studii clinice privind combinarea celor doua vaccinuri cu ARN mesager.

Barbatul care a trantit de pamant un copil intr-un parc din Hunedoara a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a trantit de pamantun copil de 13 ani intr-un parc din Hunedoara a fost arestat preventiv. Judecatoria Hunedoara a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatuluicare.

Valeriu Gheorghita, dupa ce mai multe persoane din Iasi au fost anuntate ca rapelul se reprogrameaza: Vor primi doza in cursul zilei de astazi

Dupa ce mai multe persoane din Iasi care trebuiau sa faca rapelul luni au fost anuntate ca administrarea celei de-a doua doze a fost reprogramata, medicul Valeriu Gheorghita a precizat ca acest lucru nu.

Ce pedeaspa risca barbatul din Hunedoara care a trantit la pamant un baiat. Copilul ar avea fisura craniana

Un barbat de 29 de ani a fost filmat in timp ce tranteste de pamantun minor de 13 ani. Copilul a suferit o lovitura puternica la cap si a fost internat la spitalul din Deva. Agresorul a fost retinut si.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )