Libnet.ro
UNICEF

20:45

Precomenzile pentru iPhone 5 au depasit 2 mil. unitati intr-o zi, dublu fata de recordul iPhone 4S

Antena3 Antena3,
Precomenzile pentru iPhone 5 au depasit 2 mil. unitati intr-o zi, dublu fata de recordul iPhone 4S

Precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depasit 2. 000 de unitati intr-o singura zi, fiind de peste doua ori mai mari fata de recordul anterior stabilit de iPhone 4S, a anuntat luni compania. continuă pe Antena3

Precomenzile pentru iPhone 5 au depasit 2 mil. ...

Precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depasit 2 milioane de unitati intr-o singura zi, fiind de peste doua ori mai mari fata de recordul anterior stabilit de iPhone 4S, a anuntat luni compania americana, transmite Bloomberg. Cererea pentru iPhone 5 a depasit oferta, astfel ca unele precomenzi vor fi onorate in octombrie si nu in septembrie asa cum era planificat initial, se arata intr-un comunicat al Apple. Majoritatea comenzilor vor fi livrate pe 21 septembrie. Primele .

Precomenzile pentru iPhone 5 au batut recordul stabilit de iPhone 4S, depasind 2 milioane de unitati intr-o singura zi

Precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depasit 2 milioane de unitati intr-o singura zi, fiind de peste doua ori mai mari fata de recordul anterior stabilit de iPhone 4S, informeaza Bloomberg. in mod.

Record de precomenzi pentru iPhone 5: Doua milioane de unitati in primele 24 de ore, dublu fata de solicitarile pentru iPhone 4S/La ce pret poate fi precomandat in Romania

Precomenzile pentru iPhone 5 au atins cifra de doua milioane de unitati in primele 24 de ore de la lansare, mai mult decat dublu fata de recordul de un milion de unitati precomandate in prima zi a lansarii generatiei anterioare de iPhone - iPhone 4S, a anuntat luni Apple. Cererea depaseste stocul initial, a mai anuntat Apple, si desi in cea mai mare parte a precomenzilor furnizarea terminalului se va face pe 21 septembrie, multe vor fi furnizate in luna octombrie. Si in Romania magazinele online au inceput sa primeasca precomenzi pentru iPhone 5, cel mai avansat, subtire si usor iPhone de pana acum, la preturi care depasesc 3100 de lei.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )