Libnet.ro
UNICEF

00:07

Predicatorul Fethullah Gulen, interviu in premiera: Erdogan si partidul sau sufera de intoxicatia cu putere

România Liberă România Liberă,
Predicatorul Fethullah Gulen, interviu in premiera: Erdogan si partidul sau sufera de intoxicatia cu putere

Predicatorul musulman Fethullah Gulen, acuzat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ca s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat esuate din aceasta luna din Turcia, a declarat intr-un interviu publicat vineri de cotidianul italian Corriere della Sera ca este increzator ca Washingtonul nu-l va preda Ankarei, transmite DPA, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Predicatorul Fethullah Gulen, increzator ca SUA nu-l vor extrada in Turcia

Predicatorul musulman Fethullah Gulen, acuzat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ca s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat esuate din aceasta luna din Turcia, a declarat intr-un interviu publicat vineri de cotidianul italian Corriere della Sera ca este increzator ca Washingtonul nu-l va preda Ankarei, transmite DPA, preluata de Agerpres.

Clericul Fethullah Gulen rupe tacerea. Ce vor face SUA cu privire la cererile Turciei

Predicatorul Fethullah Gulen a spus care va vi pozitia Statelor Unite ale Americii in legatura cu cererile de extradare a sa formulate de Turcia, in contextul in care presedintele Turciei Recep.

Un procuror turc a deschis o ancheta impotriva clericului Fethullah Gulen, in care este citata implicarea CIA si FBI

Un procuror turc a deschis o ancheta cu privire la puciul esuat din noaptea de 15-16 iulie, in care sustine ca agentiile americane CIA si FBI i-au antrenat pe adeptii clericului Fethullah Gulen. Autoritatile turce il acuza pe Gulen ca a orchestrat tentativa de lovitura de stat si au cerut americanilor sa-l extradeze, transmite Hurriyet Daily News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )