Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prefectul din Sibiu care a certat un medic pentru ca cerea paturi suplimentare pentru bolnavii COVID-19 are coronavirus

Antena3 Antena3,
Prefectul din Sibiu care a certat un medic pentru ca cerea paturi suplimentare pentru bolnavii COVID-19 are coronavirus

Prefectul din Sibiu, Mircea Cretu, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, la o saptamana dupa ce admonestase un medic de la Serviciu de Urgenta Sibiu pentru ca cerea suplimentarea paturilor pentru bolnavii de COVID-19. continuă pe Antena3

Mircea Cretu, prefectul judetului Sibiu, a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Prefectura Sibiu a anuntat in cursul serii de luni ca Mircea Cretu, prefetul judetului a primit un rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, scrie Agerpres. De la inceputul pandemiei, in judetul .

Prefectul judetului Sibiu, diagnosticat cu coronavirus

Prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, a fost diagnosticat, luni, cu Covid-19.

Marturia unei educatoare din Sibiu, diagnosticata cu COVID-19: Am trecut prin moarte. Am simtit mereu raceala mortii langa mine Femeia a vazut cu ochii ei cum doua paciente au pierdut lupta cu boala

O educatoare din Sibiu, infectata cu noul coronavirus a povestit experienta dramatica prin care a trecut de la momentul in care au aparut primele simptome specifice COVID-19 si pana acum, cand a depasit.

Targul de Craciun din Sibiu, suspendat oficial Rata de infectare cu COVID de peste 6 la mie in municipiul Sibiu

Traditionalul Targ de Craciun din Sibiu va fi suspendat in acest an, din cauza riscului de infectare cu coronavirus, au anuntat luni organizatorii. Rata de infectare in municipiul Sibiu a ajuns la 6,03 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

Targul de Craciun din Sibiu a fost suspendat

Organizatorii Targului de Craciun din Sibiu au anuntat, luni, suspendarea evenimentului, din cauza numarului mare de infectari. Municipiul a ajuns la o incidenta cumulata de 6,03 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile, relateaza News. ro.

Clarvazatoarea din Romania care face previziuni pesimiste: Pandemia va dura 3 ani, dar problemele vor continua pana in 2033

Carmen Harra, fosta solista a trupei Trio Expres si celebra pentru previziunile ei, devenite realitate, sustine, intr-un interviu pentru impact. ro, ca pandemia de coronavirus este doar inceputul unor ani dificili pentru omenire. Previziunile pesimiste ale clarvazatoarei romance. Detalii si mesajul socant al aesteia Este stabilita de peste 30 de ani in SUA, iar la ultima .

Omanul prima tara din Golf care ar putea introduce impozitul pe venit

Omanul preconizeaza sa introduca in 2022 un impozit pe venit pentru persoanele instarite, a anuntat Ministerul de Finante din Oman in planul economic pentru 2020-2024 publicat duminica seara.

Angajat al Serviciului de Pasapoarte din Sibiu, depistat cu Covid-19. Activitatea cu publicul a fost suspendata

Un angajat al Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte din Institutia Prefectului judetului Sibiu a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Activitatea cu publicul a fost suspendata de luni pana.

Locuri pentru pacientii cu coronavirus la spitalele din Sibiu si Iasi

Directia Medicala a MApN a dispus masuri pentru suplimentarea fortelor si mijloacelor puse la dispozitia sistemului medical national pentru combaterea efectelor pandemiei COVID-19, din ordinul ministrului apararii nationale, Nicolae Ciuca.

Prejudiciu de aproape 1,7 milioane de euro adus de o grupare care falsifica documente pentru indemnizatia de crestere a copilului Rolul recuperatorilor

Timp de doi ani, o grupare a reusit sa aduca statului un prejudiciu de aproape 1,7 milioane de euro, prin falsificarea documentelor pentru incasarea indemnizatiei de crestere a copilului. Potrivit DIICOT, beneficiarii recrutati de catre membrii grupului erau persoane fara venituri sau cu o situatie materiala precara, care au acceptat sa utilizeze documente false si care imparteau cu ei banii obtinuti din indemnizatie. in cazul in care refuzau sa le vireze cota-parte, acestia trimiteau recuperatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )