Libnet.ro
UNICEF

14:45

Prefectul de Iasi, despre interzicerea accesului pelerinilor din afara orasului: Mii de oameni s-ar urca in autocare, s-ar putea infecta si ar infecta pe altii

Adevărul Adevărul,
Prefectul de Iasi, despre interzicerea accesului pelerinilor din afara orasului: Mii de oameni s-ar urca in autocare, s-ar putea infecta si ar infecta pe altii

Prefectul judetului Iasi, Marian Grigoras, sustine ca nu pune la indoiala priceperea Mitropoliei in respectarea regulilor sanitare in caz de aglomeratie, insa exista pericolul ca pelerinii sa se infecteze in mijloacele de transport cu care s-ar deplasa la manifestarile religioase de la Iasi. continuă pe Adevărul

Episcopia Husilor acuza ingradirea discretionara si ofensatoare a accesului la racla Sfintei Parascheva de la Iasi

Episcopia Husilor a transmis vineri ca a luat act cu profunda mahnire de situatia, fara precedent in istorie, de ingradire discretionara si ofensatoare a accesului pelerinilor din afara Iasiului la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Romania a importat masti de 272 milioane euro din afara UE, in primele 6 luni

Comertul cu masti de protectie a explodat si in Romania, online si offline, din cauza pandemiei de coronavorus COVID-19, in tara noastra fiind importate din afara UE astfel de marfuri in valoare de 272 de milioane de euro, in primele 6 luni ale anului 2020.

Anamaria Prodan, despre cei trei antrenori din viata ei. Pe unul singur l-a numit zeu

Anamaria Prodan este foarte antenta atunci cand selecteaza antrenorii alaturi de care lucreaza. Si vrea ca acestia sa fie frumosi. Sexy impresara a vorbit despre antrenorii cei mai importanti din viata ei profesionala, dar si personala. Pentru ca unul dintre alesi este chiar sotul ei, Laurentiu Reghecampf. Iar Florin Bratu si Dan Alexa sunt ceilalti .

Prefectul Capitalei, despre populatia Bucurestiului: Cred ca e undeva pe la 2,8 - 3 milioane. in februarie va fi un recensamant national si dupa un an, dupa ce se aduna datele, vom constata care e populatia reala (VIDEO)

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojan, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1, ca datele oficiale privind populatia Bucurelstiului sunt de dinainte de 1989, insa in prezent, aceasta ar putea fi in.

Prefectul Capitalei, despre o posibila stare de urgenta in Bucuresti: Ne putem astepta!

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a vorbit despre cresterea numarului de infectari cu coronavirus in Bucuresti si despre masurile care s-ar putea lua in perioada urmatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )