Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pregatiri pentru Festivalul Neversea 2018. Din 7 februarie se pot cumpara abonamente

Adevărul Adevărul,
Pregatiri pentru Festivalul Neversea 2018. Din 7 februarie se pot cumpara abonamente

Neversea 2018 se va desfasura in perioada 5-8 iulie, deocamdata organizatorii au in discutie 3 locatii posibile. Peste 200 de artisti vor canta timp de 4 zile pe cele 7 scene ce se vor amenaja. continuă pe Adevărul

Pregatiri pentru Festivalul Neversea 2018. Din 7 februarie se pot cumpara primele abonamente. Organizatorii cauta plaja potrivita

Neversea 2018 se va desfasura in perioada 5-8 iulie, deocamdata organizatorii au in discutie 3 locuri posibile. Peste 200 de artisti vor canta timp de 4 zile pe cele 7 scene ce se vor amenaja pe plaja.

Cand va avea loc festivalul Neversea 2018, care va avea mai multe zile, si cat costa primele 5.000 de abonamente

Cea de-a doua editie a festivalului de muzica Neversea va fi mai lunga, iar primele 5. 000 de abonamente vor fi puse in vanzare saptamana aceasta, dupa cum au anuntat organizatorii.

VIDEO Neversea 2018 - Un festival de 20 de milioane de euro

Primaria Constanta si o SRL din Cluj pregatesc Neversea 2018. Festivalul va fi organizat tot pe plaj.

Neversea 2018 - Un festival de 20 de milioane de euro

Primaria Constanta si un SRL din Cluj pregatesc Neversea 2018. Festivalul va fi organizat tot pe pla.

Angajatii companiilor din Romania pot deveni voluntari pentru copiii din centre de plasament

Programul educational Ajungem MARI lanseaza un apel de voluntariat catre toate marile companii din Romania si angajatii acestora, oferind posibilitatea angajatilor cu program incarcat sa devina voluntari Ajungem MARI in cadrul proiectul Explorator pentru o zi si sa contribuie timp de cateva ore pe luna la educatia copiilor si tinerilor institutionalizati din centre de plasament din Bucuresti si 25 de judete.

Guvernul sa ceara activarea Mecanismului de Protectie Civila al UE pentru a solicita imunoglobulina din alte state

Guvernul trebuie sa ceara de urgenta activarea Mecanismului de Protectie Civila al UE pentru a solicita imunoglobulina din alte state membre, afirma europarlamentarul Monica Macovei.

Interconectarea este cheia pentru viitorul sectorului energetic din Romania

Reporter: Politica energetica este o Prioritate a Presedintiei Romane a Consiliului UE. Cum ar trebui sa actioneze autoritatile noastre pe parcursul celor sase luni de Presedintie pentru atingerea obiectivelor stabilite in cadrul pachetului Comisiei - Energie curata pentru toti europenii? Clara Volintiru: Romania, prin trecutul si prezentul sau, isi asuma statutul de participant activ la definirea politicilor energetice ale Uniunii Europene.

Dodon: Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil

Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil, a declarat presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in cadrul emisiunii Acces direct de la postul de televiziune NTV Moldova, informeaza deschide. md. Seful statului sustine ca va folosi toate caile legale pentru a nu permite lichidarea statalitatii Republicii Moldova, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )