Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pregatiri pentru Guvernul Ponta III: Basescu poate sesiza CCR pe conflict constitutional

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pregatiri pentru Guvernul Ponta III: Basescu poate sesiza CCR pe conflict constitutional

Presedintele Traian Basescu se poate adresa Curtii Constitutionale in cazul numirii Cabinetului Ponta III doar invocand existenta unui conflict de natura constitutionala, el neavand posibilitatea, conform Legii de functionare a Curtii, sa conteste. continuă pe Wall-Street Ro

Cum ar putea fi blocat Guvernul Ponta III.

Premierul Victor Ponta intentioneaza sa prezinte astazi, dupa terminarea negocierilor cu UDMR si minoritatile nationale, componenta noului cabinet. Daca votul de investitura in Parlament este ca si asigurat, Guvernul Ponta III ar putea sa se impiedice, cu ajutorul presedintelui Traian Basescu, la Curtea Constitutionala. Negocierile USD-UDMR pentru formarea unui Guvern Ponta III trebuiau sa demareze ieri, dupa ce conducerea extinsa a Uniunii i-a mandatat, sambata, pe liderii UDMR sa .

Subiectele zilei: Razboiul Rusiei impotriva Ucrainei. Cum se pozitioneaza Romania?; Cum ar putea fi blocat Guvernul Ponta III; Reportaj din Romania paralela: Peste 30 de ani, tiganii pe care astazi ii ignoram vor trebui sa ne plateasca pensiile

Experiment: Cate grame are kilogramul din magazine. Cantitatile imense care dispar de la raft pana in sacosa. Daca o punga de zahar cantareste un kilogram, iar noi platim pentru 15 pungi, cate kilograme de zahar am cumparat? USL s-a rupt la centru, dar traieste in teritoriu. Filialele judetene ale PSD si PNL inca mai fac incercari de a mentine colaborarea, in principal de dragul functiilor. USL s-a rupt la centru, dar subzista in teritoriu.

Ponta a SEMNAT protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare. Guvernul Ponta III, la 16:30

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Udrea: Daca Guvernul Ponta trece, PMP ataca decizia la CCR.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, luni, la B1 TV, ca, daca Guvernul Ponta III va trece prin Parlament, Miscarea Populara va ataca decizia la CCR. Citeste si: Blaga anunta finalizarea motiunii de cenzura: Liberalii sa fie barbati politici si s-o semneze Este evident ca Ponta a negociat in genunchi, a dat tot ce i s-a cerut, numai ca sa aiba sustinerea acestora, sa poata trece cu guvernul prin Parlament. Daca acest guvern va trece miercuri prin Parlament, Miscarea Populara va semna pentru .

UDMR intra la guvernare: Kelemen - la Cultura si vicepremier, Korodi - la Mediu. PNL va vota contra Executivului Ponta III

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Guvernul Ponta vrea sa isi schimbe imaginea cu sase independenti.

Premierul Victor Ponta a prezentat, ieri, componenta noului Cabinet, din care fac parte reprezentanti ai PSD, PC, UNPR, UDMR. In incercarea de a puncta la capitolul imagine, in an electoral, Victor Ponta a facut cateva mutari surpriza, numind cativa independenti pe locurile PSD. Printre noile nume ale Guvernului Ponta III se numara cel al fostei atlete Gabriela Szabo, in fruntea Ministerului Tineretului, si a Ioanei Petrescu, de doar 37 de ani, in fruntea Ministerului Finantelor. Alti ministri .

Tensiuni in PSD dupa nominalizarea Guvernului Ponta III/ Baronii, nemultumiti ca nu au avut dreptul sa numeasca ministrii: Am aflat de la televizor componenta Guvernului

Surse social democrate au declarat luni pentru Hotnews. ro ca exista nemultumiri in interiorul partidului vis-a-vis de protocolul semnat cu UDMR si nominalizarea ministrilor Cabinetului Ponta III. Liderii din teritoriu sunt nemultumiti de faptul ca nu au fost consultati in stabilirea noului Cabinet si ca Victor Ponta a anuntat nominalizarile inainte de a le supune la vot in sedinta Comitetului executiv a PSD.

O clujeanca in Guvernul Ponta 3. Deputatul Aurelia Cristea va fi ministru delegat pentru Dialog Social

Clujul are un ministru in Guvernul Ponta 3: deputatul Aurelia Cristea. Ea va fi ministru delegat pentru Dialog Social in locul bistritencei Doina Pana.

O clujeanca in Guvernul Ponta 3. Cine este Aurelia Cristea, noul ministru delegat pentru Dialog Social

Clujul are un ministru in Guvernul Ponta 3: deputatul Aurelia Cristea. Ea va fi ministru delegat pentru Dialog Social in locul bistritencei Doina Pana.

Cabinetul Ponta III. Cine sunt noii ministri. Votul de investitura ar putea fi cerut maine.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta CEx a PSD, ca social-democratii au fost de acord cu propunerile pentru ministere si ca acest lucru reprezeinta un credit pentru mine si pentru acei ministri tineri tehnocrati. Ponta a mai spus ca presedintele Basescu nu poate sa conteste la CCR hotararea Parlamentului privind noul Guvern. --- UPDATE: Noii ministri, audiati marti de la 09. Votul in plenul reunit, la 15. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )