Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prejudicii de sute de milioane euro, ingropate de DNA

Antena3 Antena3,
Prejudicii de sute de milioane euro, ingropate de DNA

In timp ce procurorii se ocupa de spectacole televizate, sute de sesizari facute de Curtea de Conturi zac neatinse. Vorbim despre prejudicii estimate de expertii Curtii la peste un miliard de euro si dosare. continuă pe Antena3

Alin Burcea, Paralela 45: In 2014 vom depasi 1,2 milioane euro din vanzarile pe litoralul romanesc

Agentia de turism Paralela 45 estimeaza ca in acest an va depasi 1,2 milioane euro din vanzarile pe litoral, in timp ce turismul intern va genera peste 2 milioane de euro. Totodata, presedintele agentiei, Alin Burcea, anunta ca in mai va deschide o.

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9. 601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro +7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10. 000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

Lichiditate de 9,9 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 43,7 milioane lei aproximativ 9,9 milioane euro), din care 39,95% au reprezentat deal-uri cu Fondul Proprietatea 9,1 milioane lei), BRD 3 milioane lei), Banca Transilvania 3,6 milioane lei) si SNP Petrom 1,5 milioane lei).

Investitii de 127 milioane euro in infrastructura de apa si canalizare din judetul Brasov

Compania Apa Brasov deruleaza un proiect de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov in valoare de 565,64 milioane lei 127,06 milioane euro), finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu), potrivit informatiilor publicate de companie.

Garanti Leasing imprumuta 7,5 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, a semnat un acord de imprumut pentru suma de 7,5 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank BSTDB) in vederea finantarii intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM), informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Ajutor de 3,6 milioane euro pentru disponibilizatii de la Mechel

Comisia Europeana CE) a propus pentru Romania o alocare de 3,6 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG), ca sa ajute o mie de fo and sti salaria and ti ai intreprinderii de produse siderurgice Mechel Campia Turzii si ai Mechel Repara and tii Targovi and ste sa i and si gaseasca noi locuri de munca, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Arad: Descinderi ale DNA la o rafinarie privata, intr-un dosar cu prejudiciu de cateva milioane euro

Procurorii DNA Oradea, ajutati de politisti din judetul Bihor, au descins, marti, la o rafinarie privata din localitatea aradeana Apateu, detinuta de un om de afaceri local care este suspectat intr-un.

DNA: Administratorul unei firme petroliere, urmarit penal pentru fraudarea statului cu aproximativ 14 milioane euro

Vasile Valer Boer, administratorul unei firme care se ocupa de comercializarea de produse petroliere, ste urmarit penal de DNA pentru fraudarea statului cu circa 14 milioane de euro, el fiind acuzat de evaziune fiscala.

Menatwork tinteste afaceri de circa 50 milioane euro, pentru acest an

Reporter: Anul trecut, ati inregistrat afaceri de 44 milioane de euro. Care credeti ca va fi valoarea acestora in acest an? Luigi Caverni: Grupul de firme Menatwork, producator roman si furnizor de solutii complete pentru constructii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri consolidata de 44 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de nivelul din 2012.

Targul National Imobiliar va prezenta oferte intre 16.500 euro si 42 milioane euro

La Targul National Imobiliar TNI), care va incepe vineri, 9 mai, la Palatul Parlamentului - Sala Unirea vor fi prezente 92 de companii expozante cu oferte de locuinte noi, si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, Ilfov, Valea Prahovei, dar si alte zone din tara, cu preturi cuprinse intre 16. 500 euro si 42,7 milioane euro, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )