Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prelungirea Starii de Alerta, inevitabila in conditiile exploziei de cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Prelungirea Starii de Alerta, inevitabila in conditiile exploziei de cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

454 de noi infectii din 22. 649 de teste efectuate, si 53 de decese in ultimele 24 de ore, erau inregistrate joi in Romania. insa doar 49 dintre decesele inregistrate erau ale unor pacienti care au prezentat comorbiditati, 4 pacienti care au murit neavand alte boli cunoscute. continuă pe Adevărul

Prelungirea starii de alerta cu alte 30 de zile, pe ordinea de zi in sedinta de guvern

Prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile ar putea fi decisa, vineri, in sedinta de Guvern. Tot astazi ar fi anuntate si posibile masuri suplimentare pentru combaterea efectelor pandemiei, conform proiectului de hotarare ce va fi inclus pe ordinea de zi.

TATARU: Va trebui sa dam si o hotarare pentru prelungirea starii de alerta

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca inaintea sedintei Executivului de vineri va fi si o intrunire a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), deoarece trebuie data o hotarare de Guvern pentru prelungirea starii de alerta, conform news. ro.

Prelungirea starii de alerta, dezbatuta in sedinta de Guvern de vineri

Proiectul de hotarare care prevede prelungirea cu 30 de zile a starii de alerta pe teritoriul Romani.

LIVE VIDEO. Guvernul dezbate prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Guvernul dezbate la aceasta ora oportunitatea prelungirii starii de alerta cu 30 de zile, incepand c.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

CORONAVIRUS |Germania inregistreaza cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi din ultimele 3 luni Ministrul Sanatatii: Acest lucru este foarte ingrijorator

Miercuri, Institutul Robert Koch RKI) din Germania a raportat cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi de infectare cu COVID-19 din ultimele trei luni, scrie DW. com Concret, 1. 226 de noi cazuri au fost.

11 AUGUST, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1215 de cazuri noi

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1. 215 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Medicul Virgil Musta, avertisment disperat dupa recordul de cazuri noi si decese: Lucrurile arata rau in tara

Managerul sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara trage un semnal de alarma cu privire la situatia grea din Romania, in contextul in care lucrurile merg din ce in ce mai rau. Din pacate, in cursul zilei de ieri s-a inregistrat un dublu record negativ de imbolnaviri si decese. Astfel, ca in .

Klaus Iohannis, dupa recordul negativ de cazuri noi: Purtati masca, pastrati distanta ca sa scapam de aceasta epidemie Ce a spus presedintele despre vaccinul anuntat de Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel la respectarea regulilor de protectie sanitara catre populatie, miercuri, cand Romania a inregistrat un record negativ la nivel de cazuri noi de COVID-19. Pe un.

Tataru, despre prelungirea starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romania se afla intr-o perioada in care va trebui sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )