Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premierul Boris Johnson, dupa afirmatiile lui Donald Trump: Regatul Unit are control total Presedintele american avertizase ca acordul de Brexit ar afecta decisiv comertul SUA-UK

B1 B1,
Premierul Boris Johnson, dupa afirmatiile lui Donald Trump: Regatul Unit are control total Presedintele american avertizase ca acordul de Brexit ar afecta decisiv comertul SUA-UK

Premierul britanic Boris Johnson sustine ca acordul sau de Brexit i-ar oferi Regatului Unit control total dupa iesirea din UE, la o zi distanta de momentul in care presedintele american Donald Trump. continuă pe B1

BREXIT. Donald Trump a criticat acordul de iesire a Marii Britanii din UE, negociat de premierul Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a criticat joi acordul de iesire din UE negociat de premierul britanic Boris Johnson, care - potrivit lui - nu permite un tratat comercial cu SUA, indemnandu-l pe seful.

inca o infrangere suferita de premierul Boris Johnson in parlamentul britanic.Cu ce i-a amenintat el pe parlamentari

Propunerea premierului britanic, Boris Johnson, de a fi organizate alegeri anticipate pe 12decembrie a fost respinsa, luni seara, de Camera Comunelor, transmite BBC. Un numar de 299 de parlamentari au votat.

Alegeri in Marea Britanie. Donald Trump ii incurajeaza pe Boris Johnson si pe Nigel Farage sa se alieze: Mi-ar placea, cred ca ar fi formidabil

Donald Trump a transmis un mesaj neasteptat in contextul alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie. Presedintelel-a indemnat joi pe prim-ministrul britanic Boris Johnson sa faca o alianta cu.

Donald Trump critica acordul de Brexit al lui Boris Johnson. Guvernul britanic se apara

Donald Trump a criticat noul acord incheiat intre Marea Britanie si Uniunea Europeana privind Brexitul, dar Guvernul britanic il apara, argumentand ca ii permite Regatului Unit sa incheie acorduri comerciale bilaterale cu state din toata lumea.

Donald Trump afirma ca Acordul Brexit risca sa afecteze relatiile comerciale M.Britanie-SUA

Unele aspecte ale Acordului Brexit negociat de Guvernul Boris Johnson cu Uniunea Europeana ar afecta viitoarele relatii comerciale dintre Marea Britanie si Statele Unite, a afirmat joi seara presedintele american, Donald Trump, informeaza The Guardian, citat de Mediafax.

Boris Johnson se pregateste de o campanie electorala dificila

Premierul britanic Boris Johnson se pregatea miercuri de o campanie electorala dificila, la o zi dupa ce deputatii s-au pronuntat in favoarea unor alegeri legislative anticipate in decembrie, cu obiectivul de a transa problema Brexitului, care dureaza in Marea Britanie de peste trei ani, relateaza AFP.

Boris Johnson a esuat pentru a treia oara sa convoace alegeri anticipate in Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a esuat pentru a treia oara sa convoace alegeri anticipate, nereutind sa obtina sprijinul a doua treimi dintre parlamentari, dupa ce laburisti s-au abtinut de la vot. Rezultatul a fost de 299 de voturi pentru si 70 impotriva, relateaza publicatia The Guardian.

Boris Johnson: Nu e Brexit? Nu este vina mea!

Brexitul nu a avut loc joi? Nu e vina mea, s-a aparat, in mare, premierul britanic Boris Johnson, ca.

Boris Johnson se pregateste de o campanie electorala dificila

Premierul britanic Boris Johnson se pregatea miercuri de o campanie electorala dificila, la o zi d.

Se naste alianta pentru Brexit? Nigel Farage ii cere lui Boris Johnson sa isi uneasca fortele, altfel partidul sau il va contracandida in alegerile parlamentare

Cunoscutul promotor al mesajelor impotriva Uniunii Europene Nigel Farage i-a cerut vineri premierului Boris Johnson sa renunte la acordul cu liderii europeni si sa formeze o alianta pentru iesire cu ocazia.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )