Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premierul Ciolos afirma ca NU va intra in niciun partid pana la sfarsitul anului 2016

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos afirma ca NU va intra in niciun partid pana la sfarsitul anului 2016

Premierul Dacian Ciolos a anuntat joi ca nu va intra in niciun partid politic, nici nu va crea un partid politic pana la sfarsitul anului 2016. De asemenea, Ciolos a spus ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an. continuă pe România Liberă

Premierul Ciolos afirma ca NU va intra in niciun partid pana la sfarsitul anului. Apoi a continuat cu o gluma: Asta nu inseamna ca nu exista viata si dupa alegeri

Premierul Dacian Ciolos a anuntat joi ca nu va intra in niciun partid politic, nici nu va crea un partid politic pana la sfarsitul anului 2016. De asemenea, Ciolos a spus ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an.

EXCLUSIV Dragos Pislaru, ministrul Muncii: In doua saptamani voi anunta daca intru in USR sau raman in Guvern. Se anunta greve si nu vreau sa-l pun in dificultate pe premierul Ciolos

Dragos Pislaru, ministrul Muncii, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca a avut discutii cu USR si ca in doua saptamani va anunta daca se va inscrie in partidul lui Nicusor Dan sau va ramane in guvern. Pislaru, considerat unul dintre ministrii reformisti si un colaborator apropiat al premierului Dacian Ciolos, spune ca in urmatoarea perioada vor aparea greve si proteste in sectorul bugetar care par sa aiba un substrat politic si electoral, si ca va pleca din guvern doar daca va gasi o solutie sa nu-l pun si pe premierul Ciolos in dificultate legat de agenda Ministerului Muncii.

Miting de sustinere pentru premierul Ciolos: Ne intalnim in fata Guvernului in semn de multumire pentru acest efort

Romanii care au fost multumiti de Guvernul Ciolos si il sustin pe premier in continuare sunt asteptati pe 19 noiembrie la un miting organizat in Piata Victoriei. Pe 19 noiembrie va fi.

Premierul Ciolos spune ca Romania are nevoie de spitale noi, inclusiv prin parteneriate public-privat

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, la Cluj, ca medicina din Romania are o problema sistemica si ca aceasta trebuie abordata frontal, prin constructia de unitati medicale noi, inclusiv prin parteneriate de tipul public-privat.

Premierul Ciolos va asista la zborul inaugural, in Romania, al avioanelor F-16

Premierul Dacian Ciolos va participa la ceremonia oficiala de intrare in serviciul Fortelor Aeriene Romane a primelor sase avioane de lupta F-16 Fighting Falcon.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )