Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Ciolos: Cresterile salariale cu 10 la suta sunt luate in calcul

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos: Cresterile salariale cu 10 la suta sunt luate in calcul

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminica seara, ca Guvernul intentioneaza sa aplice cresterile salariale in masura in care va fi posibil. continuă pe România Liberă

Bugetul pe 2016 ia in considerare toate cresterile salariale aprobate de Parlament

Bugetul aferent anului 2016 a fost proiectat luand in considerare toate cresterile salariale aprobate de Parlament, potrivit lui Eugen Teodorovici, fostul ministru al finantelor publice, care a precizat, ieri, in sedinta de bilant: Constructia bugetara pentru anul 2016 se bazeaza pe prognoza indicatorilor macroeconomici si ia in considerare toate actele normative cu impact asupra veniturilor si cheltuielilor bugetare, adoptate in ultima perioada de Guvern sau de catre Parlament.

De ce a renuntat premierul Ciolos la ministrul fotomodel Baciu

Premierul Dacian Ciolos a explicat, pentru prima data, situatia fostului ministru Baciu.

Noi lamuriri: de ce a renuntat premierul Ciolos la ministrul fotomodel Baciu

Premierul Dacian Ciolos a dat, duminica seara, noi explicatii despre situatia ministrului - fotomodel Andrei Baciu, de la Ministerul Sanatatii.

Atac armat la hotelul Radisson din Bamako; 170 de persoane sunt luate ostatice

ACTUALIZARE 11:42 Barbati inarmati, presupusi jihadisti, au luat 170 de persoane ostatice, vineri dimineata, la Hotelul Radisson din Bamako din capitala Mali), dupa ce au atacat cladirea, relateaza AFP. *ACTUALIZARE 11:15 Reuters surse): Se pare ca este vorba de o tentativa de a lua ostatici .

Tragedia din Colectiv: 10 raniti sunt in continuare in stare critica

In spitalele din Romania, mai sunt internati 43 de pacienti raniti din incendiul Colectiv, dintre care 10 in stare critica sau grava. in ultimele trei zile, trei tineri au murit: un tanar internat la Spitalul Sf. Ioan, o tanara internata la Spitalul de Arsi si o alta aflata in Germania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )