Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul francez: Sistemul Schengen ar putea fi pus in discutie

România Liberă România Liberă,
Premierul francez: Sistemul Schengen ar putea fi pus in discutie

Premierul francez Manuel Valls a avertizat, joi, ca sistemul Schengen ar putea fi pus in discutie, daca Europa nu-si asuma responsabilitatile la frontiere, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Manuel Valls: Sistemul Schengen, pus in discutie daca Europa nu-si asuma responsabilitatile/ Unii dintre autorii atacurilor au profitat de criza refugiatilor pentru a se strecura in Franta

Premierul francez Manuel Valls a sustinut joi ca sistemul Schengen ar putea fi pus in discutie . ) daca Europa nu-si asuma responsabilitatile la frontiere, in plina dezbatere privind lacunele care au permis presupusului creier al atentatelor de la Paris sa efectueze deplasari dus-intors intre Europa si Siria, transmite AFP.

Premierul francez avertizeaza asupra unor noi posibile atentate

Premierul francez, Manuel Valls, a declarat luni ca poporul francez va va trai mult timp cu amenintarea terorismului, dupa atacurile de vineri, din Paris, si nu exclude posibilitatea unor noi replici.

Premierul francez avertizeaza:Teroristii pot folosi arme chimice si bacteriologice

Premierul francez Manuel Valls a avertizat, joi, ca exista un risc ca in viitoare atacuri teroriste sa se foloseasca arme chimice si bacteriologice.

Atentatele de la Paris: Franta trebuie sa se pregateasca pentru noi atentate (Manuel Valls)/ Politia l-a identificat pe creierul atentatelor

Franta trebuie sa se pregateasca pentru noi atentate, care ar putea avea loc si in alte tari europene, in zilele sau saptamanile viitoare, a declarat luni premierul francez Manuel Valls, citat de AFP. Francois Hollande anunta ca se va intalni in urmatoarele zile cu Barack Obama si Vladimir Putin pentru a pune bazele unei coalitii mari si unice impotriva Statului Islamic. Statele Unite nu interntioeaza sa isi schimbe planul de a primi, anul viitor, 10 mii de refugiati sirieni, potrivit unui anunt facut luni de Departamentul de Stat, in timp ce Vladimir Putin sustine ca Statul Islamic este finantat de 40 de tari, inclusiv state membre G20.

LIVE TEXT Atentatele de la Paris: Premierul Valls avertizeaza ca atentate ar putea avea loc si in alte tari europene / Perchezitii in mediile islamiste, un lansator de rachete confiscat

Franta trebuie sa se pregateasca pentru noi atentate, care ar putea avea loc si in alte tari europene, in zilele sau saptamanile viitoare, a declarat luni premierul francez Manuel Valls, citat de AFP. -------------------------11:06 Alti doi kamikaze au fost identificati, unul dintre ei era nascut in Siria, anunta Parchetul din Paris10:53 Actiunile companiilor din turism si din industria luxului scadeau luni pe Bursa din Paris10:05 Premierul britanic, David Cameron, a declarat luni ca atentatele din Paris ar fi putut avea loc in Marea Britanie, unde sapte atentate au fost evitate in ultimele sase luni.

Premierul francez: Nu se cunoaste cu exactitate numarul celor implicati in atentate

Autoritatile franceze nu cunosc cu exactitate numarul persoanelor implicate in atentatele de vinerea trecuta de la Paris, a declarat, marti,premierul Manuel Valls.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3005 seconds )