Libnet.ro
UNICEF

14:00

Premierul Grindeanu anunta ca in doua saptamani finalizeaza legile Justitiei, inclusiv cea pentru raspunderea magistratilor

România Liberă România Liberă,
Premierul Grindeanu anunta ca in doua saptamani finalizeaza legile Justitiei, inclusiv cea pentru raspunderea magistratilor

Legile Justitiei, inclusiv cea care priveste raspunderea magistratilor, vor fi gata in urmatoarele doua saptamani, a anuntat, miercuri seara, premierul Sorin Grindeanu. continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu: Legile Justitiei vor fi gata in doua saptamani

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a anuntat ca Legile Justitiei vor fi gata in decurs de doua saptamani. Se discuta foarte aplecat pe legile justitie si cred ca in 2 sapta.

VREME RECE iN URMATOARELE DOUA SAPTAMANI! Prognoza meteo pentru fiecare regiune in parte

ANM a emis prognoza pentru perioada 8-21 mai. Potrivit meteorologilor, vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care se adauga.

Vesti proaste de la meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pe regiuni

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care.

PROGNOZA METEO Instabilitatea atmosferica va caracteriza urmatoarele doua saptamani de prognoza

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care se adauga precipitatii destul de consistente, dar si intervale cu temperaturi peste norme, ce vor atinge chiar si 26 de grade Celsius, in Muntenia, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 8 - 21 mai 2017.

Premierul Grindeanu, intalnire cu Christian Kern, cancelarul Austriei, la Viena. Ce teme au abordat

Premierul Sorin Grindeanu se afla intr-o vizita oficiala la Viena, unde va avea mai multe intalniri cu lideri politici importanti. Vizita a inceput cu primirea lui Grindeanu de catre cancelarul Austriei, Christian Kern, la Cancelaria Federala de la Viena. Principalele teme de discutie abordate au fost legate de intensificarea relatiilor politice si economice dintre Romania si Austria, precum si consolidarea proiectului european.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se va intalni, joi, cu presedintele Iohannis si premierul Grindeanu

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker va face, joi, o vizita in Romania. Oficialul european se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu, seful Executivului european urmand sa sustina si un discurs in plenul Parlamentului.

Jean - Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, se intalneste in Romania cu presedintele Iohannis, premierul Grindeanu si sustine un discurs in Parlament

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vine in Romania miercuri, 11 iunie. El se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Sorin-Mihai Grindeanu, si va sustine un discurs in Parlament despre viitorul Europei, potrivit unui comunicat al reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Premierul Grindeanu: Eu inclin sa nu facem plafonarea indemnizatiilor pentru mame, astept rezultatul analizei pe care am cerut-o

Sorin Grindeanu a sustinut ca inclina spre varianta ca indemnizatiile de crestere a copilului sa nu fie plafonate la 10. 000 de lei, insa decizia finala va fi luata dupa analiza de impact a acestei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )