Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premierul Grindeanu, despre protestele la OUG privind gratierea: intr-o democratie normala, fiecare om are dreptul la opinie, atata timp cat respecta legea

România Liberă România Liberă,
Premierul Grindeanu, despre protestele la OUG privind gratierea: intr-o democratie normala, fiecare om are dreptul la opinie, atata timp cat respecta legea

Fiecare om are dreptul la o opinie, intr-o democratie, atata timp cat respecta legea, a declarat premierul Sorin Grindeanu, marti seara, intrebat despre protestele care au avut loc, in tara, ca reactie la OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale. continuă pe România Liberă

FOTO: Nou protest la Universitate, impotriva OUG privind gratierea si modificarea Codului penal. Protestatarii s-au prins in Hora Unirii in jurul fantanii de la Universitate

Pe retele sociale este anuntat un nou protest impotriva proiectelor de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codului. Evenimentul va avea loc marti, de la ora 17. 00, in Piata Universitatii din Capitala.

Un nou protest va avea loc, marti, in Bucuresti, impotriva OUG privind gratierea si modificarea Codului penal

Pe retele sociale este anuntat un nou protest impotriva proiectelor de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codului. Evenimentul va avea loc marti, de la ora 17. 00, in Piata Universitatii din Capitala.

CSM analizeaza, miercuri, OUG privind gratierea si modificarile codurilor penale

Proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale vor fi analizate, miercuri, in Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Tariceanu, despre protestele de duminica: Este corect ca agenda unui guvern sa o faca strada? Presedintele Iohannis neaga ordinea constitutionala punandu-se in mijlocul unor manifestanti

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca numarul persoanelor care au protestat, saptamana trecuta, in semn de nemultumire fata de OUG privind gratierea si modificarea codurilor penale, este redusa in raport cu numarul persoanelor care au iesit la vot in 11 decembrie.

in ziua in care Ceausescu ar fi implinit 99 de ani, Guvernul Grindeanu ar putea adopta OUG privind AMNISTIA. Liviu Avram: Frumos, nu? Cateva mii de infractori liberi, cadoul facut natiunii

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a partidului de guvernamant a creat valva in tara. Romanii au protestat in marile orase, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat c.

Iohannis, cu VESTA ANTIGLONT in Piata Universitatii! Ambasada Rusiei ar fi avertizat SIE cu cateva ore inainte de PUCI! IPOTEZA SOC despre protestele impotriva GRATIERII (FOTO)

Protestele romanilor impotriva proiectului de lege privind gratierea si amnistia ar putea lua o turnura periculoasa. Ambasada Rusiei la Bucuresti i-ar fi avertizat pe omologii de la Serviciul de.

Romania sau Romanica? E vorba de a alege romanii in ce tara vor sa traiasca Cristian Tudor Popescu, despre refendumul privind gratierea

Cristian Tudor Popescu comenteaza posibilitatea declansarii unui referendum privind gratierea in publicatia Republica, despre care afirma ca anuntul facut de presedinte in aceasta privinta.

Ordonantele privind gratierea si amnistia, discutate miercuri in plenul CSM

Proiectele de Ordonanta de Urgenta privind gratierea unor pedepse si modificarea Codurilor Penale vor fi analizate de catre membrii Consiliului Superior al Magistraturii intr-o sedinta ce va avea loc pe.

Un nou protest fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului penal, anuntat pentru marti, in Bucuresti

Un nou protest fata de proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea Codului penal este anuntat pe Facebook, pentru marti, de la ora 17. 00, in Piata Universitatii din Capitala.

CSM analizeaza miercuri proiectele privind gratierea si modificarile codurilor penale

Consiliul Superior al Magistraturii ia in discutie miercuri, in sedinta plenului, proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, trimise de Ministerul Justitiei pentru avizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )