Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tariceanu, despre protestele de duminica: Este corect ca agenda unui guvern sa o faca strada? Presedintele Iohannis neaga ordinea constitutionala punandu-se in mijlocul unor manifestanti

România Liberă România Liberă,
Tariceanu, despre protestele de duminica: Este corect ca agenda unui guvern sa o faca strada? Presedintele Iohannis neaga ordinea constitutionala punandu-se in mijlocul unor manifestanti

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca numarul persoanelor care au protestat, saptamana trecuta, in semn de nemultumire fata de OUG privind gratierea si modificarea codurilor penale, este redusa in raport cu numarul persoanelor care au iesit la vot in 11 decembrie. continuă pe România Liberă

Tariceanu: Este corect ca agenda unui guvern sa o faca strada? Dam o valenta hipertrofiata manifestatiei de strada

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, marti, la Antena 3, ca reprezentativitatea celor care au protestat impotriva ordonantelor privind gratierea si modificarea codurilor penale este redusa in raport cu cei care au votat la alegerile din 11 decembrie si l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis neaga ordinea constitutionala.

Ce scrie presa internationala despre protestele din Bucuresti si alte orase din tara

Presa internationala relateaza despre protestele care au avut loc, duminica seara, in Bucuresti si in alte orase ale tarii, la care au participat mii de persoane.

Agerpres CENZUREAZA stirile internationale despre protestele din tara: Nu e normal ca noi sa traducem cuvant cu cuvant ce au scris altii despre evenimente interne

Agentia Nationala de presa Agerpres a anulat, luni, trei stiri despre protestele anti-gratiere. Toate cele trei materiale anulate erau traduceri integrale ale stirilor date despre evenimentele din strada de.

Premierul Grindeanu, despre protestele la OUG privind gratierea: intr-o democratie normala, fiecare om are dreptul la opinie, atata timp cat respecta legea

Fiecare om are dreptul la o opinie, intr-o democratie, atata timp cat respecta legea, a declarat premierul Sorin Grindeanu, marti seara, intrebat despre protestele care au avut loc, in tara, ca reactie la OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale.

Presa internationala despre protestele din Romania: Mii de oameni - impotriva intentiei Guvernului de a gratia condamnatii si de a submina lupta anticoruptie

Presa internationala comenteaza pe larg protestele ample, la care au participat cu zeci de mii de romani, desfasurate duminica in marile orase ale Romaniei si in cateva capitale din vestul Europei.

Dacian Ciolos despre protestele impotriva legii amnistiei: Oamenii din strada nu au fost cumparati, au idealuri

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca zecile de mii de oameni care au protestat duminica in Romania au demonstrat ca isi pastreaza idealurile si nu pot fi cumparati.

Iohannis, cu VESTA ANTIGLONT in Piata Universitatii! Ambasada Rusiei ar fi avertizat SIE cu cateva ore inainte de PUCI! IPOTEZA SOC despre protestele impotriva GRATIERII (FOTO)

Protestele romanilor impotriva proiectului de lege privind gratierea si amnistia ar putea lua o turnura periculoasa. Ambasada Rusiei la Bucuresti i-ar fi avertizat pe omologii de la Serviciul de.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, despre scrisoarea primita de la Iohannis: Vom stabili in Biroul permanent pasii care trebuie urmati conform legii

Presedintele Senatului si vicepresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca Biroul Permanent va analiza cererea sefului statului de organizare a referendumului si vor fi urmati pasii prevazuti de lege. Calin Popescu-Tariceanu a fost trimis in judecata de DNA pe 7 iulie pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul retrocedarii Padurii Snagov si a Fermei Baneasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )