Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul Luxemburgului, in vizita oficiala la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis si Xavier Bettel vor vizita, sambata, orasul Sibiu

România Liberă România Liberă,
Premierul Luxemburgului, in vizita oficiala la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis si Xavier Bettel vor vizita, sambata, orasul Sibiu

Premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, va fi primit, vineri, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sambata, cei doi oficiali vor efectua o vizita la Sibiu. continuă pe România Liberă

FOTO. Premierul Luxemburgului, in vizita oficiala la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis si Xavier Bettel vor vizita, sambata, orasul Sibiu: Sper ca tara dumneavoastra sa gaseasca stabilitatea politica

Premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, va fi primit, vineri, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sambata, cei doi oficiali vor efectua o vizita la Sibiu.

Premierul Luxemburgului, la Palatul Victoria: Sorin Grindeanu este omologul meu, cata vreme presedintele Romaniei nu numeste pe altcineva

Premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, a afirmat, la Palatul Victoria, ca vizita sa in Romania vine intr-un moment in care tara noastra da dovada de instabilitate, lucru extrem de nociv mai.

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza investitiile germane in economia romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul landului german Saxonia, Stanislaw Tillich, context in care seful statului roman a incurajat investitiile germane in economia tarii noastre, potrivit Agerpres.

Ce le-a spus Iohannis jurnalistilor de la Palatul Cotroceni, cu putin timp inainte de sosirea premierului luxemburghez

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca asteapta solutionarea crizei din Romania, cu putin timp inainte de a-l primi la Palatul Cotroceni pe prim-ministrul luxemburghez Xavier.

Klaus Iohannis: Din punct de vedere institutional, astept rezolvarea crizei

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus, vineri, jurnalistilor prezenti la Palatul Cotroceni, ca, din punct de vedere institutional, el asteapta rezolvarea crizei politice. Din punct de vedere institutional, astept rezolvarea crizei, le-a spus seful statului jurnalistilor aflati la Palatul Cotroceni pentru primirea premierului luxemburghez, Xavier Bettel.

Legea salarizarii a ajuns la Palatul Cotroceni

Legea salarizarii, adoptata saptamana trecuta de Parlament, a ajuns, vineri, la Palatul Cotroceni pentru promulgare si se afla in atentia presedintelui Klaus Iohannis, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, potrivit surselor din presa.

Anunt de la Cotroceni, in direct la Antena 3, ora 13:00. Ce a decis Klaus Iohannis dupa intalnirea cu Donald Trump

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine marti, 13 iunie a. c. , ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa acces pentru reporterii si redactorii.

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la Palatul Victoria, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, fara a preciza in ce zi. intrebat daca a discutat cu presedintele Iohannis in.

Anunt de la Cotroceni: Presedintele Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine marti, 13 iunie a. c. , ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa acces pentru reporterii si redactorii.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis s-a dus in America doar pentru fericirea de a fi batut pe umar pe Donald Trump

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre vizita lui Klaus Iohannis in Statele Unite. Chiar daca intalnirea dintre Iohannis si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )