Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premierul Ponta, parasit de al doilea consilier intr-o saptamana

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta, parasit de al doilea consilier intr-o saptamana

Victor Ponta a mai ramas fara un consilier. Dupa Radu Magdin, consilierul pe politica externa, si Corneliu Visoianu, consilier personal pentru romanii de pretutindeni, a luat decizia de a parasi echipa. continuă pe Antena3

FOTO. Ponta, parasit de inca un consilier. Cine a mai plecat din echipa premierului

Corneliu Visoianu, consilierul premierului Ponta pentru romanii de pretutindeni, si-a anutat demisia printr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook. Am luat aceasta decizie din dorinta de a reveni in mediul asociativ, a scris Visinoiu.

Liviu Dragnea l-a vizitat pe premierul Ponta la spitalul din Istanbul

Fostul ministru si presedinte executiv al PSD Liviu Dragnea l-a vizitat, marti, pe premierul Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde acesta a fost operat la genunchi, relateaza Romania Libera preluata de.

Surse: Premierul Ponta s-a internat la o clinica a familiei Erdogan

Premierul Victor Ponta a ales sa nu se opereze in Romania in urma unui accident la genunchi, ci sa apeleze la serviciile unui spital privat din Istanbul. Vizita sa in Turcia este invaluita in mister, informatiile transmise pe canale oficiale lipsind cu desavarsire.

Premierul Ponta, in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, afirma surse oficiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )