Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premierul portughez respinge ideea unei avangarde a zonei euro

Antena3 Antena3,
Premierul portughez respinge ideea unei avangarde a zonei euro

Premierul portughez, Pedro Passos Coelho, a criticat luni propunerea de a constitui o avangarda a zonei euro, lansata duminica de presedintele francez, Francois Hollande, care ar insemna crearea unor cluburi in. continuă pe Antena3

FrancoisHollande insista pentru un guvern al zonei euro, parand sa marginalizeze astfel Marea Britanie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a reiterat ideea unui guvern economic al zonei euro, subliniind ca actuala structura institutionala europeana este insuficienta, in ceea ce pare a fi o tentativa de a exclude Marea Britanie din procesul decizional european.

Francois Hollande insista pentru un guvern al zonei euro, parand sa excluda Marea Britanie din deciziile UE

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a reiterat ideea unui guvern economic al zonei euro, subliniind ca actuala structura institutionala europeana este insuficienta, in ceea ce pare a fi o tentativa de a exclude Marea Britanie din.

Franta propune un guvern al zonei euro fara Marea Britanie?

Oficialii francezi au reluat propunerea de activare a unui guvern economic al zonei euro, in incercarea de a exclude Marea Britanie din procesul decizional european, arata cotidianul britanic The Independent.

Presedintele Francois Hollande propune crearea unui guvern al zonei euro

Presedintele francez Francois Hollande propune crearea unui guvern al zonei euro, cu un buget specific, precum si cu un parlament care sa asigure controlul democratic, transmite Reuters. Liderul de la Paris a aratat, totodata, ca este nevoie de actiuni pentru ca cetatenii europeni sa recastige increderea in proiectul european, afectata de criza din Grecia.

Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, potrivit Agerpres.

Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal/ Blaga: Cerem sesiune extraordinara acum

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, relateaza Agerpres.

Gorghiu, despre noul Cod Fiscal: Exclud ideea unei angajari, unei asumari de raspundere din partea premierului. PNL nu s-a opus ideii de relaxare fiscala, dar am aratat necesitatea unor studii de impact

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )