Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul turc, REVOLTAT de lipsa de solidaritate privind criza refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Premierul turc, REVOLTAT de lipsa de solidaritate privind criza refugiatilor

Premierul turc, Ahmet Davutoglu, a criticat, duminica, partea ridicol de mica de refugiati acceptata de Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Pozitia presedintelui iranian privind criza refugiatilor

Presedintele iranian, Hassan Rohani, a indemnat, duminica, statele membre UE sa-si intensifice eforturile pentru a-i ajuta pe refugiatii care vin in valuri in Europa.

Consideratii privind criza refugiatilor si atitudinea Patriarhiei BOR, a guvernului si a prim-ministrului, a actualului si a fostului presedinte

Salut pozitia umanitara a Patriarhiei BOR; apreciez atitudinea echilibrata a guvernului si a prim-ministrului; astept ca Administratia Prezidentiala sa se pronunte in spiritul celor afirmate de Presedintele Germaniei; deplang atitudinea inumana a fostului presedinte Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Viktor Orban: Criza refugiatilor nu este a Europei, ci a Germaniei

Cetatenii europeni, inclusiv cei ungari, se tem pentru ca liderii europeni nu sunt capabili sa gestioneze criza imigrantilor, care nu este o problema europeana, ci germana, a declarat joi premierul ungar, Viktor Orban, intr-o conferinta comuna cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta i-a cerut lui Orban sa contribuie la gasirea unei solutii europene comune la criza refugiatilor, nu sa arunce mingea in curtea Germaniei.

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

Seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, cere SOLUTII URGENTE in criza refugiatilor

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, cere Uniunii Europene sa gaseasca solutii urgente pentru a rezolva problema refugiatilor.

Criza refugiatilor din Europa: principalele momente de la inceputul anului

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din.

Statele Unite se implica in criza refugiatilor

Fostul secretar de stat american, Hillary Clinton, a declarat ca Statele Unite ar trebui sa intervina cu ajutor in criza siriana, dar a adaugat ca este nevoie de o mobilizare mult mai mare din partea tuturor,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )