Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta vrea sa se autodenunte la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta vrea sa se autodenunte la DNA

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca va scrie o scrisoare de autodenuntare catre Directia Nationala Anticoruptie pentru ca, spune el, a indemnat oamenii sa mearga la vot, la referendumul din 29 iulie, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Am semnat autodenuntul pentru DNA impreuna cu membrii BPN

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, sare in apararea lui Liviu Dragnea, anchetat de procurori in dosarul referendumului. Ponta vrea sa fie cercetat pentru faptul ca a votat la referendum si.

Victor Ponta: Le vom plati banii sportivilor olimpici din 2008

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca sportivii legitimati la Dinamo care n-au fost premiati de club pentru medaliile obtinute la Olimpiada din 2008 isi vor primi pana la urma urma banii. Presa a prezentat zilele acestea in asa fel situatia ca si cand Ponta si guvernul actual nu vrea sa dea banii; dimpotriva, eu vreau sa rezolv problema si o s-o si rezolv . ) O sa dam acesti bani, fie ca vor veni din fondul de rezerva al primului ministru sau din orice alte surse, a spus Ponta.

Victor Ponta, catre Comisia de la Venetia: Statul de drept nu a fost in pericol in ultimele luni, in Romania

Premierul Victor Ponta a sustinut in cadrul discutiei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia ca statul de drept nu a fost in pericol in Romania in ultimele luni, precizand ca Guvernul vrea sa.

Premierul Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat luni ca se va intalni in cursul zilei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, fara a da insa detalii in privinta agendei discutiilor. Da, o sa ma va.

Premierul Victor Ponta participa la o sedinta a liderilor USL, in biroul de la Senat al lui Crin Antonescu

Mai multi lideri ai USL, printre care copresedintii Uniunii, Crin Antonescu si Victor Ponta, s-au reunit, luni dupa-amiaza, in biroul presedintelui Senatului, informeaza Agerpres. Antonescu a precizat la.

Victor Ponta: imi doresc un presedinte ca in Austria, cu rol reprezentativ.

Premierul Victor Ponta recunoaste, intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse, ca tabara sa a facut greseli care au dus la pierderea luptei pentru destituirea presedintelui Traian Basescu, insa declara ca de acum doreste sa se concentreze asupra reformelor, in special asupra reformei Constitutiei, scrie Agerpres. Citeste si: Traseul banilor publici spre conturile familiei Ponta. GRAFIC INTERACTIV Desigur ca am facut greseli. Nu sunt perfect. Insa atat timp cat pot trage .

Presedintele PPE il invita pe Victor Ponta la Strasbourg, la dezbaterea situatiei politice din Romania

Presedintele grupului popular din Parlamentul European a trimis o invitatie catre premierul Victor Ponta la dezbaterea despre situatia politica din Romania ce va avea loc miercuri, 12 septembrie, in cadrul.

Victor Ponta: In mod sigur ma voi intalni si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia. Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in cursul zilei de azi, o sa ma uit in agenda si va spun, dar in mod sigur ma vad si eu.

Victor Ponta pentru Die Presse: Atitudinea lui Barroso a fost una corecta si echilibrata. Basescu a avut un PR excelent in strainatate, al nostru a fost foarte slab

Premierul Victor Ponta declara intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse si citat de Jurnalul National, ca rezultatul referendumului din 29 iulie a fost influentat de PR-ul excelent pe care l-au avut Traian Basescu si prietenii lui in strainatate: Au inteles ca pe plan intern nu au nici o sansa, astfel au inceput sa faca atmosfera in strainatate si le-a reusit. Cu toate acestea, Ponta a apreciat ca atitudinea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost una corecta si echilibrata, dar s-a aratat in schimb deranjat de reactia comisarului european pe justitie, Viviane Reding, pe tema aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Victor Ponta, in intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia: Niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol

Premierul Victor Ponta a sustinut luni, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, ca niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )