Libnet.ro
UNICEF

10:15

Premierul Victor Ponta, invitat in vacanta la Mamaia pentru a verifica tarifele si serviciile. ANAT: Daca preturile sunt mai mari decat la Miami, sa scada taxele

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, invitat in vacanta la Mamaia pentru a verifica tarifele si serviciile. ANAT: Daca preturile sunt mai mari decat la Miami, sa scada taxele

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) l-a invitat pe Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, alaturi de familie, pentru a testa serviciilor si pentru a studia tarifele. De altfel, ANAT. continuă pe B1

Victor Ponta, invitat la Mamaia dupa declaratiile despre vacanta in Caraibe

Mamaia e pregatita pentru Ponta. Si il asteapta cu cinci stele. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism il provoaca pe prim-ministrul Victor Ponta sa-si petreaca un sejur la Mamaia. Gratis. Invitatia.

Premierul Victor Ponta, la meciul dintre FC Barcelona si FC Sevilla, alaturi de oficiali din intreaga lume (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lasat deoparte grijile de la Guvern pentru a urmari partida dintre FC Barcelona si FC Sevilla pe stadionul din Tibilisi, informeaza B1 TV. Seful executivului a vazut meciul din tribuna.

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, vor fi prezenti, marti, in tribunele stadionului Boris Paiciadze din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei, meci care opune formatiile FC.

Premierul Victor Ponta isi preia astazi atributiile

Premierul Victor Ponta si-a incheiat concediul si este asteptat astazi la Palatul Victoria de vicepremierul Gabriel Oprea pentru a-si prelua atributiile. Delegarea sarcinilor catre ministrul de Interne a expirat.

Presa din Georgia: Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi

Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi, la invitatia premierului Georgiei, Irakli Garibashvili, scrie presa georgiana. La meciul dintre FC Barcelona si FC.

Premierul Victor Ponta, la Guvern

Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, in jurul orei 09. 00, la sediul Guvernului. Luni seara, el a precizat ca nu isi va da demisia din fruntea Executivului decat daca va pierde sprijinul coalitiei.

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, astazi, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta s-a intors la guvern

Premierul Victor Ponta s-a intors luni dimineata la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, acesta urcand scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, informeaza.

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern

Premierul Victor Ponta s-a intors luni dimineata la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, acesta urcand scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )