Libnet.ro
UNICEF

13:30

Premierul Viorica Dancila a anuntat structura guvernului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Viorica Dancila a anuntat structura guvernului

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa la sediul PSD, ministrii desemnati sa faca parte din cabinetul sau. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului: LISTA COMPLETA A MINISTRILOR (VIDEO)

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Viorica Dancila anunta masuri de oprire a protestelor. Ce vrea sa faca premierul desemnat

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat marti ca se va apleca asupra doleantelor celor care protesteaza pentru a vedea ce ii nemultumeste si a putea lua masuri astfel incat sa nu mai fi.

Viorica Dancila, despre componenta cabinetului pe care il va conduce: Sunt si nume noi, dar sunt si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca din noul cabinet vor face parte atat persoane noi, cat si ministri din vechiul Cabinet. Am participat la evaluarea, analiza.

Viorica Dancila, invitata maine la reuniunea ALDE

Biroul Politic Central al ALDE se va reuni maine, de la ora 10:00, la sedinta fiind invitat si premierul desemnat, Viorica Dancila, a anuntat in aceasta seara, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu.

Dragnea si premierul desemnat, Viorica Dancila, curteaza UDMR. intalnire, la ora 13

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila ar urma sa se intalneasca marti, cu UDMR. intalnirea ar urma sa aiba loc la ora 13. Stire.

Viorica Dancila, descifrata de numerologi. Ce au descoperit specialistii despre premierul desemnat

Romania a schimbat trei prim-ministri in decurs de un an si doua luni. Numerologul Mircea Georgescu a facut un portret ezoteric al proaspatului premier Viorica Dancila, cu plusuri si.

Viorica Dancila: Sunt nume noi, dar si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat ca din viitorul cabinet vor face parte si nume noi, fara a da detalii daca printre viitorii ministri sunt si persoane care au probleme de.

Raluca Turcan: Viorica Dancila a mintit public cand a afirmat ca Frans Timmermans sustine modificarile PSD-ALDE la legile Justitiei

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca pozitia venita miercuri, de la Comisia Europeana, arata ca premierul desemnat, Viorica Dancila, a mintit public atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei.

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )