Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premiul Nobel pentru Pace 2013 a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Antena3 Antena3,
Premiul Nobel pentru Pace 2013 a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Premiul Nobel pentru Pace 2012 a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, a anuntat, vineri, Comitetul Nobel norvegian. continuă pe Antena3

Premiul Nobel pentru Chimie 2013 a fost acordat cercetatorilor Martin Karplus, Michael Levitt si Arieh Warshe

Premiul Nobel pentru Chimie 2013 a fost acordat miercuri cercetatorilor Martin Karplus SUA-Austria), Michael Levitt SUA-Marea Britanie) si Arieh Warshe SUA-Israel), pentru activitatea lor in domeniul reactiilor chimice modelare, a anuntat Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de stiinta din Suedia, informeaza AFP.

Premiul Nobel pentru Chimie 2013 a fost acordat cercetatorilor Martin Karplus, Michael Levitt si Arieh Warshel

Premiul Nobel pentru Chimie 2013 a fost acordat miercuri cercetatorilor Martin Karplus SUA-Austria), Michael Levitt SUA-Marea Britanie) si Arieh Warshel SUA-Israel), pentru activitatea lor in domeniul simularii reactiilor chimice, a anuntat Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de stiinta din Suedia, informeaza AFP.

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat vineri Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, informeaza AFP. Revenim cu informatii.

Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit OIAC.

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2013 a fost atribuit, vineri, Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), informeaza Mediafax. Necunoscuta marelui public, OIAC, cu sediul la Haga, a fost fondata in 1997 pentru a pune in aplicare Conventia privind interzicerea armelor chimice, semnate pe 13 ianuarie 1993. Activitatea Organizatiei se afla in centrul atentiei dupa ce a fost insarcinata printr-o rezolutie a Consiliului de Securitate al ONU sa supervizeze distrugerea pana pe 30 .

Premiul Nobel pentru Pace a fost castigat de Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice

Premiul Nobel pentru Pace din acest an a fost castigat de Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) pentru eforturile sustinute depuse in vederea eliminarii armelor chimice, potrivit anuntului formulat de Comitetul Nobel.

Premiul Nobel pentru Pace 2013 a fost atribuit OIAC, insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic din Siria

Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, a fost desemnata, vineri, de catre Academia regala suedeza dinStockholm, laureata.

Premiul Nobel pentru Literatura 2013 a fost acordat scriitoarei canadiene Alice Munro

Scriitoarea canadiana Alice Munro este laureata Premiului Nobel pentru Literatura 2013, a anuntat, joi, la Stockholm, Academia regala suedeza. Alice Munro este autoare de proza scurta, un gen literar arareori.

Organizatia care distruge armele chimice din Siria a luat Premiul Nobel pentru Pace

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2013 a fost atribuit Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, a anuntat Comitetul Nobel norvegian, confirmand oficial o informatie.

Premiul Nobel pentru Chimie 2013 le-a fost acordat cercetatorilor Martin Karplus, Michael Levitt si Arieh Warshel

Cercetatorii Martin Karplus, Michael Levitt si Arieh Warshel au castigat Premiul Nobel pentru Chimie 2013, a anuntat, marti, la Stockholm, Academia regala suedeza. Cei trei cercetatori au fost recompensati.

Premiul Nobel pentru Fizica 2013 le-a fost acordat cercetatorilor Peter Higgs si Francois Englert pentru descoperirea bosonului Higgs

Fizicienii Peter Higgs si Francois Englert au castigat Premiul Nobel pentru Fizica 2013, a anuntat, marti, la Stockholm, Academia regala suedeza. Cercetatorii au primit aceasta distinctie pentru descoperirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )