Libnet.ro
UNICEF

16:31

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Hotnews Hotnews,
 Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat vineri Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, informeaza AFP. Revenim cu informatii. continuă pe Hotnews

Premiul Nobel pentru Pace a fost castigat de Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice

Premiul Nobel pentru Pace din acest an a fost castigat de Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) pentru eforturile sustinute depuse in vederea eliminarii armelor chimice, potrivit anuntului formulat de Comitetul Nobel.

Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit OIAC.

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2013 a fost atribuit, vineri, Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), informeaza Mediafax. Necunoscuta marelui public, OIAC, cu sediul la Haga, a fost fondata in 1997 pentru a pune in aplicare Conventia privind interzicerea armelor chimice, semnate pe 13 ianuarie 1993. Activitatea Organizatiei se afla in centrul atentiei dupa ce a fost insarcinata printr-o rezolutie a Consiliului de Securitate al ONU sa supervizeze distrugerea pana pe 30 .

Premiul Nobel pentru Pace 2013 a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Premiul Nobel pentru Pace 2012 a fost acordat Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, a anuntat, vineri, Comitetul Nobel norvegian.

Organizatia care distruge armele chimice din Siria a luat Premiul Nobel pentru Pace

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2013 a fost atribuit Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, a anuntat Comitetul Nobel norvegian, confirmand oficial o informatie.

Premiul Nobel pentru Fizica 2013, acordat cercetatorilor Peter Higgs si Francois Englert

Cercetatorii Peter Ware Higgs si Francois Englert au primit, astazi, premiul Nobel pentru fizica pe 2013, informeaza nobelprize. org.

Malala, favorita pentru Premiul Nobel pentru Pace.

Cunoscuta pentru angajamentul in favoarea educatiei tinerelor fete din tara ei natala, Pakistan, adolescenta pachtuna Malala Yousafzai a fost considerata o amenintare de catre talibani si au impuscat-o in cap anul trecut. Transferata si ingrijita intr-un spital din Marea Britanie, ea traieste la Birmingham, a devenit un simbol si este favorita pentru Premiul Nobel pentru Pace care va fi decernat la 11 octombrie. Malala Yousafzai nu are decat 16 ani, dar are personalitatea unui matur. De la .

Malala Yousafzai: inca nu am facut suficiente lucruri pentru a castiga Premiul Nobel pentru Pace

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, informeaza AFP.

Talibanii pakistanezi saluta faptul ca Malala Yousafzai nu a primit Premiul Nobel pentru Pace: Nu a avut nicio realizare importanta

Talibanii pakistanezi au salutat faptul ca tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai nu a primit Premiul Nobel, anunta purtatorul de cuvant al Miscarii Talibanilor Pakistanezi, citat de.

Premiul Nobel pentru Pace 2013 a fost atribuit OIAC, insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic din Siria

Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), insarcinata cu supervizarea distrugerii arsenalului chimic sirian, a fost desemnata, vineri, de catre Academia regala suedeza dinStockholm, laureata.

Premiul Nobel pentru Pace. Ce figuri controversate se afla pe lista FAVORITILOR

Tanara pakistaneza Malala, un medic congolez care vine in ajutorul femeilor violate, Edward Snowden, Vladimir Putin sau Bradley Manning ori militanti pentru drepturile omului rusi si belarusi se afla in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )