Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preot RAPIT de Al Qaida. A fost luat din manastirea in care locuia

Antena3 Antena3,
Preot RAPIT de Al Qaida. A fost luat din manastirea in care locuia

Un preot franciscan cu cetatenie irakiana a fost rapit in nord-vestul Siriei de catre Frontul Al-Nosra, ramura a Al-Qaida, a anuntat marti Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza. continuă pe Antena3

Romanul din Israel care aduce zeci de mii de turisti in Romania cu un singur cuvant

Meidan Butnaru 35 ani) este romanul din Israel care anul acesta si-a propus sa aduca 25. 000 de israelieni in vacanta in Romania cu un singur cuvant: mall-uri. Israelienii sunt niste impatimiti ai shopping-ului, fapt pentru care multi dintre ei renunta.

Teodorovici, despre criza din Grecia: Singura chestiune care s-ar mai putea ridica este cea legata de partea de finantare a Romaniei in piata, risc care a fost luat in calcul

Autoritatile au luat in calcul riscul unui cost mai mare in ceea ce priveste finantarea Romaniei in piata, avand in vedere criza din Grecia, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen.

Turcia: Noua masini au fost avariate din cauza unui pescarus care voia sa traverseze autostrada (VIDEO)

Un pescarus le-a dat serioase batai de cap soferilor din Turcia, unde noua masini au fost avariate, intr-un accident in lant produs pe o autostrada, din cauza pescarusului care voia sa traverseze,.

O bomba a fost lansata din greseala in Irak. 12 oameni au murit

O bomba a fost lansata accidental asupra unui cartier din Bagdad de catre un avion militar din Irak. Douasprezece persoane au murit, spun autoritatile irakiene. Avionul, unul dintre cele cateva aeronave rusesti.

Fost primar din Caras-Severin, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Iancu Simion-Simi, fost primar al Orasului Otelu-Rosu, pentru conflict de interese, arata un comunicat remis azi redactiei.

SUA: 14 persoane au fost ranite din cauza unei poze de grup dupa ce o platforma s-a prabusit pe o plaja (VIDEO)

Paisprezece persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa prabusirea unei platforme pe o plaja din statul american Carolina de Nord. Circa 20 de persoane se adunasera pentru o fotografie de grup, de 4 .

Audiere surpriza la DNA. Marian Vanghelie a fost scos din arestul preventiv si adus in fata procurorilor

Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA. Audierea este una iesita din comun, Marian Vanghelie fiind scos din arestul preventiv si adus sambata in.

Expansiunea retailerilor Lidl si Kaufland a fost sustinuta din bani publici

Doi mari retaileri, Lidl si Kaufland, au fost finantati in ultimii zece ani din bani publici. Lanturile de magazine operate de grupul german Schwarz au primit aproape 900 de milioane de euro din partea unei aripi a.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Peste 67% dintre absolventii din Ialomita care au sustinut Bacalaureatul au promovat

Peste 67 la suta dintre absolventii de liceu care au sustinut Bacalaureatul in judetul Ialomita au reusit sa obtina diploma in aceasta sesiune, in doua dintre liceele din.

CEDO a obligat Romania sa-i plateasca 11.200 de euro unui camatar din Dej care nu fusese lasat sa faca sex cu sotia in timp ce era arestat preventiv

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat recent Romania sa-i plateasca unui camatar roman condamnat pentru santaj 11. 200 de euro, despagubiri si cheltuieli de judecata, pentru ca nu i-a facilitat intalniri intime cu sotia intr-o camera conjugala, in perioada in care el era urmarit penal in stare de arest preventiv. Decizia CEDO ridica astfel problema tratamentului persoanelor aflate in arest preventiv, fara sa fie condamnate, in centrele de arest gestionate de Ministerul Afacerilor Interne si in penitenciarele administrate de Ministerul Justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )