Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presa franceza: Motivul pentru care romanii cu studii aleg sa emigreze

B1 B1,
Presa franceza: Motivul pentru care romanii cu studii aleg sa emigreze

Emigratia romanilor a crescut cu 287% intre 1990 si 2017, potrivit unui raport publicat in octombrie 2019 de Banca Mondiala. Mai mult de 27% dintre lucratorii romani cu specializari universitare au plecat in af. continuă pe B1

Turism ilegal in Romania. Motivul pentru care multi romani se cazeaza la negru

Multi romani se cazeaza la negru. Numeroase pensiuni si cabane nu au autorizatie de functionare, arata autoritatile.

Francezii au aflat motivele pentru care o treime dintre romanii cu studii au emigrat. Saracia nu e mereu principala cauza

Presa franceza cauta o explicatie pentru exodul de forta de munca din Romania, la trei decenii de la Revolutia din 1989. Le Monde a identificat cateva motive pentru care tot mai multi romani aleg sa plece din tara, indiferent cine guverneaza tara.

Digital Manager sau Marcom Specialist? 5 motive pentru care ar trebui sa te inscrii la un masterat cu dubla diploma

Masteratele prestigioase cu expunere internationala sunt recunoscute ca fiind o cale de imbunatatire a perspectivelor profesionale, permitand noi oportunitati de cariera fie ca posibilitate de gasire a altor locuri de munca, fie ca posibilitate de promovare si, implicit, de crestere a veniturilor personale. in contextul anului 2020, cu atat de multe provocari, o solutie in plan individual este investitia intr-un program international de educatie. Indiferent ca esti proaspat absolvent de studii de licenta sau in plin avant al carierei, un masterat cu diploma dubla este alegerea potrivita.

Anunt deosebit de la Lidl pentru toti romanii. Ce trebuie sa stie clientii si nu numai

Lidl a venit cu o surpriza insemnata acum. Cererea pe care o inainteaza magazinul vizeaza toti romanii si lucrurile ar trebui sa se schimbe de acum. Lidl a anuntat ca se implica activ.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )