Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presa internationala, despre Simona Halep: Poate deveni marea rivala a Serenei Williams

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala, despre Simona Halep: Poate deveni marea rivala a Serenei Williams

Presa internationala a notat, vineri, dupa ce Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele Miami Open, ca meciul dintre cele doua a fost epic, un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca sportiva romana poate deveni marea rivala a liderului WTA. Din secretele marilor campioni ai tenisului P). continuă pe Hotnews

Presa internationala, despre meciul Simonei Halep: Romanca poate deveni marea rivala a liderului WTA

Presa Internationala a scris, vineri, dupa meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, de la Miami Open, ca romanca poate deveni marea rivala a liderului WTA, informeaza Mediafax.

Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep: Progreseaza rapid. Se va mai intalni cu Serena in viitor

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in semifinalele de la Miami, insa partida nu a fost deloc usoara pentru liderul mondial. Acest lucru a fost observat si de Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei din SUA. Simona Halep progreseaza rapid. Vor mai juca una impotriva alteia in viitor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep, vazuta ca marea rivala a Serenei Williams in presa internationala

Simona Halep este prezentata de presa internationala ca posibila mare rivala a Serenei Williams, liderul WTA, notand ca meciul celor doua din semifinalele Miami Open, cand Simona Halep a fost invinsa de Williams, a fost epic si un test dur pentru.

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt unul dintre fanii ei, imi place cum lupta, imi place cum joaca (VIDEO)

Evolutiile Simonie Halep de la Miami Open au fost laudate de jucatoarea Serena Williams, care a declarat ca este fanul romancei, pentru modul in care aceasta lupta si pentru atitudinea ei de pe teren, informeaza.

Simona Halep - Serena Williams la Miami. Presa internationala se inclina in fata unui meci epic

Imona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele Miami Open. Presa itnernationala a descis meciul ca unui epic, un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca sportiva romana poate deveni marea rivala a liderului WTA.

Simona Halep ameninta pozitia de lider mondial a Serenei Williams. Ce scrie presa internationala despre sportiva romanca

Presa internationala a scris despre meciul Simonei Halep din semifinala Miami Open ca fiind unul epic. Jurnalistii scriu ca meciul a fost un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca Simona.

Simona Halep la Miami: adversara accesibila pentru romanca in finala, daca va trece de Serena Williams

Simona Halep poate bifa o performanta formidabila: sa cucereasca doua trofee consecutive la turneele Premier Mandatory. Practic, cea mai mare provocare in acest sens va fi eliminarea liderului mondial in semifinale, fiindca apoi, in finala, constanteanca de 23 de ani ar avea o adversara accesibila.

Simona Halep ar putea scrie istorie la Miami. Doar doua jucatoare au mai reusit asa ceva

Cu o singura infrangere in 2015 si deja trei titluri obtinute, la Shenzen, Dubai si Indian Wells, Simona Halep poate scrie o noua fila de istorie in tenisul actual.

Simona Halep laudata in presa internationala. Ce scriu jurnalistii inaintea semifinalei cu alura de finala dintre romanca si Serena Williams

Presa internationala scrie despre victoriile Simonei Halep si despre meciul de vineri cand romanca o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial. Iubitorii de tenis asteapta cu sufletul la gura semifinala.

Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre semifinala de vis cu Serena Williams care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane. A invins cu autoritate - L'Equipe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )