Libnet.ro
UNICEF

19:00

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt unul dintre fanii ei, imi place cum lupta, imi place cum joaca (VIDEO)

B1 B1,
Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt unul dintre fanii ei, imi place cum lupta, imi place cum joaca (VIDEO)

Evolutiile Simonie Halep de la Miami Open au fost laudate de jucatoarea Serena Williams, care a declarat ca este fanul romancei, pentru modul in care aceasta lupta si pentru atitudinea ei de pe teren, informeaza. continuă pe B1

Serena Williams: Sunt unul dintre fanii Simonei Halep/ Jocul ei a fost extraordinar

Jucatoarea Serena Williams, locul 1 WTA, a laudat evolutiile Simonei Halep, locul 3 WTA, si a afirmat ca este fanul romancei, pentru modul in care lupta si pentru atitudinea pe care o are pe teren, informeaza site-ul WTA, citat de Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Presa internationala, despre Simona Halep: Poate deveni marea rivala a Serenei Williams

Presa internationala a notat, vineri, dupa ce Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele Miami Open, ca meciul dintre cele doua a fost epic, un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca sportiva romana poate deveni marea rivala a liderului WTA. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep: Progreseaza rapid. Se va mai intalni cu Serena in viitor

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in semifinalele de la Miami, insa partida nu a fost deloc usoara pentru liderul mondial. Acest lucru a fost observat si de Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei din SUA. Simona Halep progreseaza rapid. Vor mai juca una impotriva alteia in viitor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre semifinala de vis cu Serena Williams care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane. A invins cu autoritate - L'Equipe.

Simona Halep - Serena Williams la Miami. Ce crede antrenorul Serenei despre Simona

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in semifinalele Miami Open, insa modul admirabil in care a luptat in acest meci a starnit apercieri din toata lumea.

Presa internationala, cu ochii pe semifinala de vis dintre Simona Halep si Serena Williams

Calificarea Simonei Halep in semifinalele turneului de la Miami a facut inconjurul lumii, deoarece astfel va putea avea loc cel mai asteptat meci al anului, cel dintre romanca si liderul mondial Serena Williams.

Simona Halep laudata in presa internationala. Ce scriu jurnalistii inaintea semifinalei cu alura de finala dintre romanca si Serena Williams

Presa internationala scrie despre victoriile Simonei Halep si despre meciul de vineri cand romanca o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial. Iubitorii de tenis asteapta cu sufletul la gura semifinala.

Simona Halep: Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea

Simona Halep a tinut-o pe teren doua ore si opt minute pe Serena Williams in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. In cele din urma, jucatoarea noastra a fost invinsa cu 7-5 in decisiv. Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea. Sunt o fana a Serenei de mult timp. Ii respect cariera si o respect pe ea, a precizat Simona dupa infrangerea de vineri. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Cum au facut-o comentatorii romani schizofrenica pe Serena Williams, in timpul meciului cu Simona Halep: Cristian Tudor Popescu: Ignoranta si prostie

Intr-un editorial postat pe gandul. info, jurnalistul Cristian Tudor Popescu le atrage atentia comentatorilor de la Dolcesport pentru o replica din timpul partidei dintre Simona Halep si Serena Williams. in timpul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )