Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre semifinala de vis cu Serena Williams care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane. A invins cu autoritate - L'Equipe. continuă pe Hotnews

Simona Halep, laudata de presa internationala dupa meciul cu Flavia Pennetta

Presa internationala a remarcat forma de exceptie a Simonei Halep si a considerat, astfel, normala victoria pe care jucatoarea romana a inregistrat-o, luni, in meciul cu italianca Flavia Pennetta, din optimile de finala ale turneului Miami Open, informeaza Mediafax.

Presa internationala, cu ochii pe semifinala de vis dintre Simona Halep si Serena Williams

Calificarea Simonei Halep in semifinalele turneului de la Miami a facut inconjurul lumii, deoarece astfel va putea avea loc cel mai asteptat meci al anului, cel dintre romanca si liderul mondial Serena Williams.

Simona Halep laudata in presa internationala. Ce scriu jurnalistii inaintea semifinalei cu alura de finala dintre romanca si Serena Williams

Presa internationala scrie despre victoriile Simonei Halep si despre meciul de vineri cand romanca o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial. Iubitorii de tenis asteapta cu sufletul la gura semifinala.

Presa internationala: Simona Halep parca zboara

Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la Miami turneu de categorie Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta. Presa internationala o lauda pe sportiva din Romania: Halep parca zboara. 13 la rand pentru Simona, jucatoare care arata o forma senzationala.

Miami 2015. Serena Williams: Abia astept sa joc impotriva Simonei Halep

Miami 2015. Serena Williams, principala favorita a turneului, a spus ca isi dorea de mult sa joace impotriva Simonei Halep, a treia favorita. Cele doua se vor intalni in semifinalele turneului de la Miami.

Miami Open: Serena Williams este in semifinale. Ar putea juca impotriva Simonei Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea juca in compania Simonei Halep, daca favorita numarul 3 va trece de Sloane Stephens.

Bine ar fi ca interventia statului in economie sa aiba succesul Simonei Halep

Ar fi bine ca interventia statului in economie sa aiba succesul Simonei Halep, a apreciat judecatorul Horatius Dumbrava, membru in Consiliul Suprem al Magistraturii CSM), in deschiderea conferintei BURSA.

Pacaleli de 1 aprilie in presa internationala

Confirmarea existentei Fortei din franciza Razboiul stelelor, prezenta unui politician britanic pe o retea de socializare destinata homosexualilor si retragerea fortata din activitate a actorilor Matt Damon si Daniel Craig se numara printre pacalelile de 1 aprilie aparute in presa internationala, relateaza Mediafax.

Pacaleli de 1 aprilie in presa internationala: Forta din Razboiul stelelor exista

Confirmarea existentei Fortei din franciza Razboiul stelelor, prezenta unui politician britanic pe o retea de socializare destinata homosexualilor si retragerea fortata din activitate a actorilor Matt Damon si Daniel Craig se numara printre pacalelile de 1 aprilie aparute in presa internationala, potrivit Mediafax.

Simona Halep la Miami: presa internationala o ridica in slavi pe romanca. Cronici entuziasmante

Simona Halep e de neoprit in 2015, castigand trei turnee in primele trei luni ale anului si fiind pe cale sa-l castige si pe al patrulea. Prestatia ei in confruntarea cu Flavia Penneta i-a incantat pe jurnalistii care au vazut meciul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )