Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa internationala, primele scenarii legate de evolutia politica de la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Presa internationala, primele scenarii legate de evolutia politica de la Bucuresti

Relatarile din presa internationala subliniaza dorinta romanilor pentru o schimbare profunda a clasei politice si pentru eradicarea coruptiei. Incendiul intr-un club de noapte in urma caruia au pierit 32 de. continuă pe Antena3

Protestul de amploare de la Bucuresti, cap de afis in presa internationala: Mii de oameni condamna in strada coruptia dupa incendiul ucigas

Protestul de amploare de marti seara de la Bucuresti tine miercuri prima pagina in presa internationala. Mii de oameni condamna in strada coruptia dupa incendiul din clubul de noapte, titreaza Euronews, in timp ce Reuters relateaza ca manifestantii de la Bucuresti au scandat in strada Coruptia ucide! si Asasinii. CNN, Reuters, Euronews, Guardian, Deutsche Welle, Chicago Tribune sau Sydney Morning Herald sunt cateva dintre publicatiile care scriu pe larg, miercuri, despre mitingul de amploare de la Bucuresti.

A doua noapte de proteste la Bucuresti. Ce scrie presa internationala

Presa internationala continua sa publice joi articole despre situatia din Romania unde oamenii au iesit sa protesteze de strada pentru a doua noapte consecutiv, chiar si dupa demisia premierului Victor Ponta cerand schimbarea clasei politice.

Presa internationala, despre protestele de la Bucuresti

Presa internationala a relatat pe larg despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni au cerut demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti in clubul Colectiv.

Presa internationala despre protestele din Romania si demisia guvernului Ponta

Presa internationala relateaza pe larg despre a doua zi de proteste din Romania si despre demisia guvernului Ponta. Guvernul Romaniei demisioneaza in urma protestelor, titreaza Washington Post, precizand ca furia impotriva guvernului mocnea la foc mic de mai multa vreme, multi percepand executivul ca fiind corupt, iar incendiul de vineri s-a adaugat la aceasta nemultumire.

Foto. DEMISIA lui PONTA , pe BREAKING NEWS in presa internationala

Demisia lui Victor Ponta reprezinta cel mai important eveniment al momentului, relatat in regim de Breaking News de presa internationala.

Noul protest Colectiv, in presa internationala. Ce scriu jurnalistii straini

Protestul Colectiv, organizat miercuri in Capitala, dupa demisia premierului Victor Ponta, a fost urmarit de presa internationala.

Presa internationala: Ponta a recunoscut furia publica / A fost nevoie de un incendiu fatal pentru a demisiona / Romanii au o traditie a protestelor populare de succes

Presa internationala continua sa publice articole despre situatia Romaniei. Demisia premierului Victor Ponta a facut inconjurul lumii, la fel si faptul ca romanii inca protesteaza pentru schimbarea clasei politice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )